5 SEMNE că eşti doar o opţiune de rezervă şi nu o prioritate!

1. Apar într-un mod miraculos, când au nevoie de ceva

Mă refer la diferite persoane: bărbați, prieteni. Sunt acei care îţi scriu “Salut, nu ai vrea să ne plimbăm?”, ceea ce de fapt ar însemna “Salut, nu am cu cine să ies la plimbare, iar tu – nu eşti o opțiune rea, aşa că…?”. Fiţi atenţi. Aţi putea deasemenea să-i folosiți pentru propriile distracții, dar să nu credeți că ei vor fi alături, atunci când veți avea nevoie cu adevărat de ei.

2. Când te sună să afle cum stau lucrurile, conversația se transformă în plângeri despre ei…

Prietenia ca şi alte relații, este despre a oferi şi a primi. Da, trebuie să asculți plângerile prietenului chiar şi o sută de ori, pe una şi aceeași temă. Însă, dacă această persoană nu e gata să te asculte şi pe tine în schimb…atunci ai funcția telefonului de încredere.

3. Îţi distrag atenția de la ceea ce e important pentru tine.

Acel lucru despre care ştiu că e important pentru tine. Plângi pentru că tipul te-a lăsat? “Ei lasă, demult știam că te vei despărți de el, nu-i nimic, vei trece peste asta”. Dacă vrei să afli care-ţi sunt prietenii adevărați, vezi cine e alături de tine, atunci când vei plânge în pernă, chiar şi pentru cel mai prostesc motiv.

4.Nu eşti prima care află despre evenimentele importante din viaţa acestor oameni

Dacă afli ultima despre despărțire, logodnă, sarcină sau alte evenimente importante din viaţa acestor persoane  – cu siguranță nu eşti o prioritate în viaţa lor.

5. Este o relație unilaterală şi această parte – eşti tu.

Scuze pentru sarea pe rană, dar totul e foarte simplu. Dacă cineva vrea să fii în viaţa lui, îţi va rezerva acolo o cameră. Dacă te ţine de rezervă, doar pentru atunci când se va întâmpla ceva pe neașteptate – atunci totul e evident.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!