Relația cu un bărbat căsătorit: 7 semne că nu va divorța niciodată.

În acest articol vreau să-ți împărtășesc cum să nu-ți irosești cei mai buni ani din viață și care sunt semnele prin care poți înțelege că bărbatul nu își va lăsa soția pentru amantă.

1. Nu-l interesează problemele tale. 

Bărbatul este interesat doar de s*x și de acea parte a vieții tale care este legată de el – când și unde vă întâlniți, unde vă odihniți, la ce restaurant mergeți să luați cina etc.

Viața ta în afara relației cu el – familia, munca, copiii, părinții, rudele, prietenii și treburile tale nu-l interesează. El nu este pregătit să își asume responsabilitatea. Acest lucru sugerează că nu ești inclusă în planurile sale de viitor. Un astfel de bărbat nu-și va lăsa niciodată soția pentru tine.

2. Viitorul comun – subiect tabu.

Planurile comune pentru viitor și dezvoltarea relației voastre – sunt tabu pentru el. El comunică aici și acum, nu fuge înainte, nu promite nimic, nu face planuri pentru viitor.

Dacă bărbatul evită cu sârguință astfel de subiecte, acesta este un semnal rău. Așa îți arată că nu va schimba nimic în viitor.

3. Nu-ți spune că te iubește. 

Mulți bărbați, vorbind despre sentimentele lor, văd o anumită responsabilitate. Pentru ei, acesta este un pas înainte în dezvoltarea relației. Partenerul care nu vede un viitor comun cu tine, puțin probabil își va deschide sufletul.

4. Se victimizează

Unii bărbați se deghizează în victime ale circumstanțelor. Vor găsi o mie de scuze pentru a nu-și părăsi familia. Te iubește, dar nu este pregătit să divorțeze în acest moment, pentru că are copiii mici, soția sa este bolnavă, proprietatea comună nu va fi ușor de împărțit etc. Când se vor epuiza toate argumentele ș tu vei obosi să aștepți, el va găsi noi motive. Un bărbat-victimă te poate hrăni cu promisiuni zeci de ani.

5. Te manipulează

Este suficient să-i spui despre dorința ta de a vă legaliza relația și el imediat face un scandal. Bărbatul te învinuiește că strici relația voastră ideală, îl obligi la conflict și, în general, nu-l iubești.

El va găsi întotdeauna ceva de care să se agațe pentru a rupe relația cu tine. Până în momentul în care îți vei ascunde dorințele și te vei reconcilia cu el. Schema se va repeta adesea. 

6. Soț pentru o oră

Intimitate, pasiune explozivă, o cascadă de emoții. Apoi – o schimbare bruscă a stării de spirit și dezgust deschis pentru tine. Acest lucru li se întâmplă bărbaților care au relații bune și calde cu soțiile, dar partea intimă a căsătoriei este nesatisfăcătoare. În acest caz, bărbatul este obligat să-și satisfacă nevoile de bază, dar se simte rușinat pentru infidelitate. 

7. Sub acoperire.

Bărbatul este îngrijit, are o tunsoare îngrijită, pantaloni călcați, lenjerie proaspătă, un aspect plăcut. De regulă, o femeie stă în spatele unui bărbat îngrijit, care îi supraveghează vigilent aspectul. Poartă prânzul în containere? Soția, evident, s-a ocupat de asta. El nu poate face niciun pas fără sfatul ei? Asta înseamnă că vede în ea un aliat strategic cu care discută totul. O astfel de soție – parteneră este mult mai greu de părăsit decât cea mai râvnită amantă. El nu va schimba nimic în viața sa, nu-și va distruge niciodată familia. Șansele tale de a te căsători cu el sunt nule.