4 greșeli pe care le fac femeile la începutul relației și astfel provoacă despărțirea.

Despre greșelile pe care multe femei la începutul unei relații, condamnând-o la eșec în viitor, ne spune psihologul.

1. Femeia uită să fie ea însăși

Multe femei, încă de la primele întâlniri, uită un lucru important – să fie ele însele și să aleagă persoana potrivită. Relația – este o uniune a doi oameni uniți de obiective și valori comune. De aceea, dacă ne trădăm chiar și puțin la început, pierdem ocazia de a ne cunoaște reciproc și a înțelege dacă merită să mergem împreună mai departe. Fii tu însăți, pentru că nu te vei putea preface la nesfârșit.

2. Povara experiențelor din trecut

Regula de aur a succesului: nu intra într-o relație dacă nu ai finalizat relația anterioară. Finalizarea se referă la procesul care se întâmplă în interior. Toate nemulțumirile, pretențiile și alte experiențe asociate cu cealaltă persoane trebuie lăsate în urmă. Iar relația cu noul partener se dezvoltă pe baza interesului reciproc, a simpatiilor.

3. Încercarea de a schimba partenerul

Unele femei încă de la primele întâlniri încearcă să schimbe în mod activ bărbatul, care nici măcar nu a avut timp să se manifeste cumva.

Ce facem mai întâi? Ne explorăm reciproc, ne studiem, ne mirosim la propriu și la figurat, pentru a înțelege dacă dorim să continuăm comunicarea. Acesta este un proces normal și natural.

Grija excesivă este o încercare de a controla situația și de a-i stabili partenerului un cadru. Nu merită nici să încerci „să devii mămica lui” și să alergi la serviciu aducându-i mâncare după a doua întâlnire. Observând că ai astfel de manifestări, mai bine aleargă la un psiholog bun, pentru a înțelege de ce ai dorința să domini în relație și ce te împiedică să fii o femeie fericită.

4. Nu vorbești despre nevoile tale și ignori nevoile partenerului.

Sinceritatea și deschiderea sunt lucruri importante într-un cuplu. Prin urmare, este util să folosiți aceste abilități ca parte a fundației încă de la început.

Dar asta nu înseamnă că de la primele întâlniri trebuie să-i povestești despre toate problemele și grijile tale. Astfel, îi transmiți semnalul: „salvează-mă” și vei crea motive pentru îndoieli cu privire la ceea ce ai nevoie – o persoană apropiată sau un remediu universal pentru rezolvarea problemelor, care nu va primi nimic în schimb. Cel mai probabil, după astfel de declarații, relația se va încheia înainte de a începe. Cu toate acestea, să vorbești despre sentimentele tale este foarte util, precum și să fii atentă la ceea ce crede și simte bărbatul. 

Nu-ți fie teamă să fii tu însăți, reală, unică, frumoasă, versatilă – iar persoana care ți se potrivește cu siguranță va veni în viața ta. Și nu doar va veni, ci va merge alături de tine pe drumul fericit al vieții.