Top-10 fapte interesante despre bărbați și femei pe care este important să le cunoști.

Femeile și bărbații sunt atât de diferiți, dar datorită diferențelor se completează reciproc. Unii își amintesc fețele mai bine, în timp ce alții oferă mai des ajutorul. Și, probabil, nu merită să precizez cine dintre reprezentanții celor două sexe vorbește în medie 12.500 de cuvinte pe zi și cine – 25.500 de cuvinte.

Iată 10 cele mai interesante fapte despre bărbați și femei pe care oricine trebuie să le cunoască :

1) Bărbații tind să-și schimbe deciziile de 2-3 ori mai des decât femeile. Majoritatea femeilor au nevoie de mult mai mult timp pentru a lua o decizie, dar odată ce au luat-o, este mult mai probabil să o respecte. 

2) Ca urmare a testelor efectuate pentru determinarea nivelului IQ, oamenii de știință au descoperit că, femeile au un IQ mediu puțin mai mare decât bărbații.

3) Femeile își amintesc mult mai bine fețele, în special fețele feminine.

4) Bărbații sunt mai predispuși să ofere ajutorul decât femeile.

5) Femeile sunt mai pesimiste în prezicerea rezultatelor muncii lor.

6) Multe femei cred că sunt bune numai la anumite sarcini, dar nu pot fi bune în toate. 

7) Femeile sunt mai anxioase și mai puțin rezistente la stres decât bărbații.

8) Femeile sunt de două ori mai vorbărețe decât bărbații! Se estimează că, în medie, bărbații vorbesc 12.500 de cuvinte/zi, iar femeile aproximativ 25.500 de cuvinte pe zi.

9) Bărbații, în medie se gândesc la femei – la fiecare 7 secunde.

10) Creierul feminin este mai bine adaptat la citirea gesturilor verbale și non-verbale. Multe femei susțin că bărbații își dau seama că au făcut ceva greșit doar atunci când văd lacrimile lor. Acesta este motivul pentru care femeile plâng sau țipă de patru ori mai mult decât bărbații pentru a transmite că ceva este „în neregulă”.

Într-adevăr un bărbat care plânge și țipă este cumva înfricoșător și ciudat în același timp. Aici doar este vorba de emoționalitate – care este inerentă femeilor într-o măsură mai mare.

Și, ca să fiu sinceră, atât bărbații, cât și femeile sunt ființe frumoase, ne completăm și ne îmbunătățim reciproc. Iubiți și fiți iubiți.