8 semne că bărbatul este teribil în relație, iar tu nu observi.

Este posibil să nu observi imediat că partenerul tău acționează teribil, pentru că de obicei acest comportament este ușor de mascat cu bunătate. Dar în momentul în care depășește limita și te simți inconfortabil, ar trebui să-i atragi atenția asupra acestui lucru.

1. Împărtășește secretele tale altora. 

Este minunat că partenerul tău se simte confortabil vorbind despre ceea ce-i trece prin minte. Dar poate spune prea multe, mai ales dacă spune ceea ce nu vrei să împărtășești.

S-ar putea să râzi de asta la început, dar acest obicei poate duce la situații neplăcute. Și când se întâmplă acest lucru, este important să-i spui că nu-ți place ceea ce auzi.

2. Îți umple întotdeauna spațiul personal.

Unii oameni se țin mereu de mâini sau își pun o mână pe umăr. Dar acest lucru nu se întâmplă în toate cuplurile. S-ar putea să fii atât de obișnuită cu intruziunea partenerului în spațiul tău, încât rareori observi asta. Dar dacă te simți inconfortabil, vorbește cu el despre limite și ce nivel de atingere este confortabil pentru tine.

3. Refuză să iasă afară fără tine.

Depinde de voi cât timp doriți să fiți împreună. Dacă vă place să petreceți mult timp unul cu celălalt, este în regulă. Dar s-ar putea să te simți inconfortabil dacă bărbatul nu vrea să iasă din casă, decât dacă mergi cu el. Acest obicei se poate transforma cu ușurință în codependență, acolo unde nu sunt respectate limitele.

4. Îți face fotografii fără știrea ta.

Dacă partenerul tău îți face poze fără consimțământul tău, ai tot dreptul să te simți ciudat. În special, dacă îți vezi fața pe rețelele sociale, chiar dacă nu ai spus „Da” – acest lucru este anormal. Dacă nu-ți place asta, spune-i opinia ta. Uneori oamenii nu-și dau seama că le provoacă altora neplăceri. 

5. Are multe secrete.  

Dacă partenerul tău duce o viață care pare super-secretă, poate fi cu siguranță alarmant. Dacă într-adevăr nu are nimic de ascuns, dar se comportă așa, poate fi înfiorător. De ce este înfricoșător? Pentru că o astfel de închidere este adesea un semn că omul te minte.

Dacă acest lucru te deranjează, spune-i că nevoia sa exagerată de a se retrage te enervează. Trebuie să obții o explicație și să vă înțelegeți ce vă veți împărtăși, astfel încât ambii să vă simțiți confortabil.

6. Se simte ca acasă în apartamentul tău. 

Partenerul tău se simte ca acasă în apartamentul tău? Dacă da, s-ar putea să-l surprinzi căutând printre lucrurile tale. Sau poate că îți mănâncă toată mâncarea – face ceea ce nu ar trebui să facă fără să te întrebe. Asta îți poate provoca disconfort, deoarece bărbatul depășește limitele.

7. Este prea sincer cu tine. 

Dacă partenerul tău este obișnuit să-și exprime opiniile atunci când nu e necesar, acest lucru devine inconfortabil. Spune că arăți prost, că mâncarea nu este gustoasă, că mirosi a ceva. El spune asta cu drag și grijă și nu poți înțelege dacă este nepoliticos sau înfiorător. Dacă nu-și schimbă comportamentul, în ciuda faptului că îi atragi atenția – ai de-a face cu o persoană insensibilă.

8. Manifestarea excesivă a afecțiunii. 

Să vă țineți de mână și să vă îmbrățișați în public, este în regulă. Dar lucrurile pot fi mult mai frustrante dacă partenerul tău dă dovadă de prea multă afecțiune.

Poți rezolva această problemă, ca orice problemă din relație, explicându-i ceea ce te face să te simți inconfortabil și rugându-l să nu mai facă asta.