Comportamentul unui tânăr îndrăgostit: 10 semne care îi trădează sentimentele.

Amintește-ți ziua în care v-ați întâlnit. Amintește-ți momentul în care ți-ai dat seama că este timid sau își ascunde sentimentele. Când ai simțit privirea lui asupra ta? Cât de mult s-a schimbat comportamentul lui?

Semne comportamentale

Schimbările de comportament sunt exprimate în paralel cu o schimbare a caracterulu:

1. Atunci când se îndrăgostește, tânărul timid și retras devine atât de curajos încât îi surprinde nu numai pe cei din jur, ci și pe sine.

2. În același timp, cel care a fost întotdeauna curajos se comportă mai rezervat și devine mai puțin vorbăreț. Astfel, el încearcă să-și înțeleagă subconștientul și sentimentele.

3. Un bărbat îndrăgostit începe să se comporte ca un adevărat domn. El va avea grijă de tine, îți va deschide ușa, îți va da o mână de ajutor, te va ajuta să te îmbraci etc. Este interesat de starea ta de sănătate, despre care te întreabă parcă întâmplător.

4. Bărbatul se comportă reținut și calm, fără să atragă atenția asupra sa, iar dacă apari în cameră, parcă reînvie. Are multă energie, zâmbetul nu-i dispare de pe față. Tânărul încearcă să-și ascundă sentimentele față de tine. Dar dacă dorești să afli cum se comportă în absența ta, cere ajutorul unei prietene sau a unui prieten.

5. Tânărul încearcă să vorbească cu tine folosind orice scuză. El vrea să fie cât mai aproape de tine și te privește direct în ochi sau te atinge întâmplător. Dacă observi un asemenea comportament, poți fi sigură că băiatul este interesat de tine.

Semne nonverbale

Pe lângă schimbările comportamentale, îl trădează semnele non-verbale. Sunt mai puțin vizibile, dar imposibil de controlat:

1. Când ești în compania băiatului îndrăgostit, urmărește-i privirea. Dacă cineva spune o glumă, el se va uita la persoana pe care o simpatizează cel mai mult. Face acest lucru inconștient pentru a vedea reacția subiectului iubirii, indiferent dacă i-a plăcut gluma sau nu. Nu-l interesează ceilalți oameni, el va urmări zâmbetul sau râsul tău.

2. Când un tânăr simte simpatie, el nu știe unde să-și pună mâinile. Le ascunde în buzunare, scoțând afară degetele mari. Aceste semne sunt prezentate deschis și des.

3. Un bărbat adult va fi trădat de privirea lui. Te privește direct în ochi. Dacă te uiți și îi prinzi privirea, vei vedea că pupilele lui sunt dilatate și sprâncenele sunt ușor ridicate.

4. Gestul non-verbal de a trage centura cu degetele mari vorbește despre faptul că bărbatul vrea să posede femeia de lângă el.

5. Imitația – unul dintre gesturile non-verbale ale fiecărui bărbat atunci când vrea ca femeia să-l placă. Îți încrucișezi picioarele, el repetă  după tine. Iei un pahar cu apă, imediat și lui i se face sete.

Ai observat în viața ta aceste semne din partea iubitului sau a băieților necunoscuți?