6 gesturi care sugerează că femeia nu-și mai iubește partenerul.

Poate că femeia nu acceptă acest fapt, se împotrivește, dar nu poate face nimic cu golul din interior și cedează. În același timp, ea nu se grăbește să-i dezvăluie bărbatului și să-i spună direct că nu îl mai iubește. Pentru că cel mai probabil, imediat va urma despărțirea.

De aceea, ea se preface că totul este la fel ca înainte. Însă există anumite gesturi care inconștient o trădează. 

1. Se uită la alți bărbați.

Ea face asta chiar și în prezența partenerului ei. De exemplu, în timpul unei cine romantice sau la plimbare. Ochii ei scanează necontrolat alți bărbați, evaluându-i. Femeia nu mai este atașată de partenerul ei, nu simte iubire pentru el, de aceea se uită cu îndrăzneală la alții.

2. Se îndepărtează când el vrea să o ia de mână.

Un alt gest inconștient prin care poți înțelege că femeia nu mai iubește.

Atunci când bărbatul vrea să o ia de mână sau să o atingă, femeia își trage automat mâna. Dându-și seama de ceea ce a făcut, se poate simți rușinată de reacția ei, dar nu poate face nimic în acest sens. Iubirea a dispărut, ceea ce înseamnă că manifestările tactile de afecțiune îi sunt neplăcute.

3. Își leagănă piciorul când el îi spune ceva.

Este un gest care arată nerăbdare și frustrare. Femeia s-a săturat să asculte ceea ce spune bărbatul, este nervoasă și complet dezinteresată de treburile lui.

În mod inconștient, își leagănă piciorul, arătându-și astfel iritarea. Dar înainte, când dragostea era vie, ea era dispusă ore în șir să-l asculte. 

4. Se uită constant la telefon.

Femeia care nu mai iubește se uită în mod constant la telefon fără să-și ridice privirea. Acest gest indică lipsa de interes și dorința de a se îndepărta de partener.

Bărbatul îi este atât de neplăcut, încât încearcă să pună o graniță între ei, iar telefonul este o modalitate de a face acest lucru. Femeia arată lipsă de respect, lipsă de iubire și nedorința de a comunica.  

5. Privește bărbatul cu dispreț.

Femeia care nu mai iubește – își neglijează bărbatul. Ea nu-l mai apreciază și nu-l consideră cea mai importantă persoană din viața sa. Bărbatul îi provoacă iritație, plictiseală și antipatie. În conversație, îl privește cu o oarecare superioritate, arătând clar că nu are nicio plăcere să comunice cu cel care nu o mai interesează. 

6. Zâmbește cu colțul gurii.

Mai degrabă nu este un zâmbet, ci un rânjet. Femeia nu-și mai percepe partenerul ca pe un bărbat, pierzându-și toată atracția față de el și îl percepe ca pe ceva plictisitor. Da, ea încearcă să scoată un zâmbet, dar acest lucru seamănă mai mult ca o batjocură. Ea nu este capabilă să se controleze și în fiecare gest apare falsitatea.