4 motive pentru care femeia căsătorită poate fi atrasă de alți bărbați.

Există mai multe motive pentru care femeile căsătorite sunt atrase de alți bărbați și înșală. Printre cele mai frecvente sunt:

– Bărbatul alfa cu care vrea să experimenteze senzații noi.

– Opusul soțului.

– Bărbatul este foarte popular în rândul femeilor.

– Visează la ideal.

– Vrea să se răzbune pe soț.

– S-a îndrăgostit de altul.

Unele femei chiar susțin că amantul le amintește de tatăl sau de soțul lor în tinerețe.

De ce contrariile se atrag?

Motivul principal pentru care o relație se destramă – este plictiseala. În timp, partenerii se plictisesc unul de celălalt. La un moment dat, chiar poate părea că soțul este doar o rudă, cu care împărtășești responsabilitățile comune și rutina zilnică.

De aceea, atunci când apare un bărbat care este complet diferit de soț în gândire, obiceiuri și comportament, femeia îi acordă atenție. Într-o astfel de uniune, femeile încearcă să găsească:

– senzații noi;

– contrast;

– armonia pierdută;

– emoții în pat;

– comunicare interesantă.

Femeile nici nu consideră că își trădează soții. Opusul este întotdeauna atractiv. Și, după cum știți, dorințele adesea prevalează asupra rațiunii.

Răzbunarea – este motivul principal

Multe doamne înșală pentru a se răzbuna pe soț. Și acest motiv este considerat unul dintre cele mai frecvente. Ele fac asta:

– pentru a pedepsi bărbatul pentru faptele sale rele ( lipsa de tandrețe, atenție, flori, scandaluri fără motiv și multe altele.)

– soțul nu este dispus să lucreze pentru a menține relația.

– soțul a înșelat sau a cochetat deschis cu alte femei.

Femeia recurge la o astfel de trădare în mod intenționat, fiind conștientă de consecințele și negativitatea care pot apărea în viața ei.

De ce este atrasă de masculii alfa?

Majoritatea doamnelor susțin că își doresc alături de ele bărbați demni. Dar, în ciuda cuvintelor lor, continuă să se uite la masculii alfa. Astfel de bărbați inspiră încredere și femeia este sigură că alături de unul ca acesta poate experimenta emoții neobișnuite.

Experții susțin că prin natura lor femeile sunt atrase de lideri. Cu toate acestea, în lumea modernă totul s-a schimbat și instinctele primitive nu ar trebui să ne influențeze atât de mult. Însă femeia își dorește emoții noi, așa că alege un astfel de bărbat.