Iubirea neîmpărtășită: 4 motive pentru care femeia se îndrăgostește de bărbatul care nu o va iubi niciodată.

Adesea alegem să-i iubim pe cei care nu ne iubesc, pentru că urmărim lucruri pe care nu le putem obține. Întotdeauna ne dorim ceea ce este interzis. Ne plac emoțiile tari.

Iată câteva motive pentru care unele femei se îndrăgostesc de bărbații care nu sunt capabili să le iubească în schimb:

1. Acești bărbați au jucat un rol important în viața lor.

Femeia ar putea să creadă că este valoroasă, importantă, când de fapt nu este. Pentru bărbat, ea este doar o cunoștință pe care a ajutat-o să se simtă mai bine într-un moment dificil pentru ea. El are convingerea că trebuie să-i ajute pe cei care se simt rău. De aceea, a consolat-o și a făcut-o să se simtă specială. Dar numai ea crede asta. A fost un sentiment unilateral, de recunoștință și dragoste din partea ei.

Aceasta nu este reciprocitate. Firește, în cele din urmă ea se va simți dezamăgită pentru că nu a primit dragoste în schimb.

2. Femeile îi iubesc, pentru că îi admiră.

De ce femeia alege să-l iubească pe cel care nu o va iubi niciodată? Îl admiră. El are acele calități pe care și le-ar dori să le aibă ea, dar din anumite motive nu le are.

Cu alte cuvinte, ea vrea să fie ca el, se inspiră de la el. Acest bărbat o face să tindă spre ceva mai mult. El s-ar putea nici să nu o cunoască sau o cunoaște foarte puțin. Femeia s-a îndrăgostit de el și tinde să atingă înălțimile lui.

3. Femeile aleg astfel de bărbați pentru că vor să iubească.

Femeia chiar ar putea să știe că bărbatul nu-i va răspunde la fel. Dar alege în continuare acest bărbat pentru că vrea să iubească, indiferent de consecințe.

O iubire prea puternică dăunează în primul rând, celor care o experimentează. Dacă sentimentele copleșesc femeia, ea face greșeala de a iubi pe cineva care nu o poate iubi în schimb. Nevoia de a iubi o face să spere la ceva ce nu există și nu va exista.

Și într-o astfel de situație, suferă nu doar femeia, ci și bărbatul. Pentru că el nu poate face nimic în legătură cu suferința ei.

4. Femeile aleg astfel de bărbați pentru că adoră drama.

Filmele, romanele și mass-media au un impact major asupra vieții noastre.

Există femei cărora le place să fie îndrăgostite disperat de cineva care nu le răspunde la fel. Acest lucru le oferă posibilitatea să se simtă neajutorate și să caute empatie. Le permite să atragă atenția asupra lor.

Poate că la început, dragostea neîmpărtășită pare romantică. Dar foarte curând va distruge femeia îndrăgostită. La un moment dat, ea își dă seama că a obosit.