6 secrete masculine despre care femeia nu va afla niciodată.

Se crede că femeile ascund multe secrete de bărbații lor. În realitate și bărbații au secrete  pe care nu le vor împărtăși niciodată femeii.

1. Fricile

Fiecare bărbat are frici despre care nu va vorbi niciodată. Pentru că încearcă să pară puternic, curajos, neînfricat. De aceea, nu oricine va avea curajul să vorbească despre ele, în special dacă își face griji că femeia poate râde de el.

2. Despre corpul femeii

Subiectul siluetei feminine rămâne adesea nedezvăluit în relații. De exemplu, bărbatul nu va evidenția defectele alesei sale. El înțelege că, chiar dacă nu i se potrivește ceva, trebuie să tacă. Astfel de subiecte pot provoca scandaluri, iar un bărbat inteligent nu are nevoie de ele.

3. Despre povestirile plictisitoare ale femeii. 

Multe femei spun povești plictisitoare pentru bărbați. Însă, în majoritatea cazurilor, ei trebuie să tacă și să dea afirmativ din cap.

Cel mai interesant lucru este că, dacă femeia se plictisește de un anumit subiect, ea va spune direct asta. Iar bărbatul nu are un asemenea drept.

4. Despre faptul că nu-i plac rudele ei.

Niciun bărbat inteligent nu-i va spune femeii că nu-i plac rudele sale. De asemenea, nu va spune că au anumite defecte. De exemplu, dacă tatăl ei nu este versat în mașini, bărbatul trebuie să tacă.

5. Despre ceea ce nu cunoaște. 

Majoritatea bărbaților încearcă să arate că știu și pot totul. În cuvinte, bărbații pot face totul, iar când vine vorba de fapte, multe se schimbă. Bărbații ascund ceea ce nu știu să facă. Desigur, dacă îi este lene să facă ceva, el poate spune: „Nu pot face nimic”. Însă bărbații puternici și bogați nu vor spune niciodată asta.

6. Prietena frumoasă

Prietena frumoasă a soției – este de fapt o mare problemă. Bărbații întotdeauna se vor uita la ea, vor fi amabili pentru a afla mai multe despre ea, dar niciodată nu-i vor face complimente, înțelegând că pot crea un conflict.