De ce atât de multe femei frumoase sunt singure, iar bărbații nu au nevoie de ele: opinia mea.

Ați observat această tendință?

Până de curând, bărbații „cădeau imediat” la picioarele femeilor frumoase, încercau să le impresioneze, să le câștige favoarea etc.

În zilele noastre femeile frumoase adesea sunt singure, iar bărbații nu se mai rotesc în jurul lor. Mulți bărbați confirmă că nu au nevoie în mod deosebit de o femeie frumoasă alături.

Deci, se pare că bărbații demni și adecvați ocolesc femeile frumoase, iar ele fie ajung să fie singure, fie construiesc relații cu bărbați nedemni.

Există mai multe motive pentru care se întâmplă acest lucru:

În primul rând, există concurență.

În opinia mea, acesta este un mit pe care l-au inventat chiar femeile, potrivit căruia bărbații iubesc doar femeile foarte solicitate.

De fapt, un bărbat adecvat rareori va „lupta” pentru o femeie care are sute de admiratori ce aleargă după ea. Aceste fete nu sunt populare, ci doar frivole. Ele sunt dulci, amabile și blânde cu toți.

În al doilea rând, frumusețea fizică în zilele noastre este rezultatul unor investiții mari și nu un dar de la natură.

Cerințele mari. 

Practica arată: cu cât femeia este mai frumoasă, cu atât are cerințe mai mari. Ea trebuie să-și mențină aspectul, iar asta costă scump. Și atunci ea își alege partenerul nu pentru că are un suflet frumos, ci pentru portofelul gros, mașina scumpă, imobile, un job bine plătit, perspective etc..

Am văzut acest model de relații încă în anii ’90: femeia tânără frumoasă, bine îngrijită, slabă într-o relație cu un moș care o întreține.

Acum, nu s-au schimbat prea multe. Cu excepția că înainte băieții erau obișnuiți să cucerească femeile curtându-le cu flori și umor, iar acum nici nu depun eforturi.

De ce? Pentru că nu doresc să-și creeze o mulțime de probleme și costuri financiare. De dragul frumuseții fizice care, în primul rând, nu este eternă și, în al doilea rând, va deveni rapid plictisitoare.

Desigur, există și cazuri în care, pe lângă frumusețe, femeia are educație, maniere, inteligență, înțelepciune, un caracter bun… Dar aceasta este o altă poveste.