Cum poate fi recunoscută o femeie inteligentă după aspect: 2 criterii de bază.

Majoritatea bărbaților visează să-și găsească o parteneră interesantă și inteligentă. Dar, din păcate, mulți nu reușesc. Femeia inteligentă poate fi recunoscută după aspect, dacă bărbatul acordă atenție acestor 2 criterii de bază.

1. Femeia inteligentă este de cele mai multe ori frumoasă, dar nu de la natură, ci pentru că știe cum să se prezinte. 

Coco Chanel spunea cândva că, dacă femeia nu a devenit frumoasă până la vârsta de 30 de ani, atunci ea este stupidă. Și într-adevăr așa este.

Frumusețea se manifestă nu numai în trăsăturile exterioare, ci și în abilitatea femeii de a prezenta acest aspect ( îmbrăcămintea, machiajul etc.). Vă voi da câteva exemple:

Exemplul#1

Fata din imagine este frumoasă de la natură. Și nu există posibilitatea de a-i evalua inteligența după aspect, din simplul motiv că nu a investit nimic în aspectul ei.

Exemplul #2

Fata din exemplul #2 este frumoasă pentru că are machiajul potrivit, bijuteriile + părul aranjat superb. Cel mai probabil, este inteligentă, pentru că știe cum să-și prezinte aspectul astfel încât să nu-l strice (de fapt, cu ajutorul machiajului te poți face mai urâtă).

2. O fată inteligentă nu copiază aspectul altora. 

Dacă vezi o fată cu extensii de gene uriașe, buze pompate și haine ciudate (blugi cu gleznele goale de exemplu) acesta este un semn clar că fetița nu este prea inteligentă.

Fetele inteligente întotdeauna tind să arate bine. În același timp, ele nu imită tendințele dubioasele ale modei.

Acestea sunt principalele criterii după care poți recunoaște o femeie inteligentă. Desigur, dacă vei urmări femeile mult timp, atunci vei observa că și comportamentul unei fete inteligente se deosebește de cel al unei fete stupide.