9 semne că bărbatul nu mai iubește, iar femeia refuză să creadă asta.

Nu toate femeile acceptă faptul că bărbatul nu le iubește sau a încetat să o facă din anumite motive. Chiar și semnele evidente le ignoră, gândindu-se că, dacă ele iubesc, este suficient.

9 semne care indică clar că bărbatul nu-și mai iubește partenera.

1. Nu-și afișează sentimentele în public. 

Desigur, acesta nu este întotdeauna un semnal. Unii bărbați au o poziție clară de a nu-și arăta sentimentele în public. Dar dacă anterior făcea asta, iar acum brusc a încetat, acesta ar fi un motiv pentru reflecție. Bărbații nu își schimbă obiceiurile atât de simplu.

2. Evită fotografiile comune.

Bărbații care nu iubesc, evită în mod conștient să fie fotografiați alături de partenerele lor. Iar dacă femeia îl roagă, el întotdeauna găsește scuze stupide.

3. Nu apreciază ceea ce face femeia pentru el.

Majoritatea femeilor depun eforturi pentru bărbații lor și fac totul pentru ca aceștia să se simtă fericiți și doriți. Bărbații nu întotdeauna știu să aprecieze ceea ce fac femeile pentru ei.

Dacă bărbatul nu observă nimic și nu-ți spune cuvinte simple de recunoștință, ar trebuie să te gândești dacă ești alături de persoana potrivită.

4. Nu este gelos

Gelozia este un sentiment negativ, dar fără el nu ne putem imagina o relație fericită. Dacă bărbatul nu este gelos deloc pe partenera sa, atunci nu o iubește. Lipsa geloziei este un semnal critic la care ar trebui să reacționezi.

5. Nu-și complimentează femeia.

Atunci când nu mai iubește, bărbatul nu-i mai oferă femeii atenție și trăiește în zona sa de confort, uitând de nevoile de bază și de cuvintele bune.

Multe femei observă lipsa complimentelor, dar încearcă să treacă cu vederea acest lucru, deși este un semnal evident.

6. Nu prețuiește opinia femeii

Oare ne putem imagina un bărbat care iubește și nu-și ascultă iubita? Dacă în relație într-adevăr există dragoste, bărbatul va asculta opinia femeii și va face anumite concesii. Lipsa iubirii schimbă totul. Egoismul și alte trăsături negative se manifestă tot mai des.

7. Doar vorbește, nu ascultă.

Bărbatul care iubește vrea să știe la ce se gândește femeia sa, ce interese are, cum și-a petrecut ziua și multe altele. Dacă nu există dragoste, bărbatul nu mai este interesat să afle toate astea. El doar vorbește și se gândește la sine.

8. Uită de micile detalii

Când este îndrăgostit, bărbatul încearcă să afle toate informațiile despre iubita sa. Știe care este culoarea sau restaurantul ei preferat, cum îi place să-și petreacă timpul. Când dragostea lipsește totul se schimbă, pentru că lucrurile mici nu mai au niciun sens pentru el.

9. Este trist când rămâne singur cu iubita sa. 

Un astfel de semn este evident dacă în cercul de prieteni bărbatul zâmbește, iar în prezența femeii este trist. În acest caz, bărbatul nu mai simte iubire, iar relația este doar o ficțiune.