3 mituri despre bărbații de peste 50 de ani pe care nu trebuie să le crezi.

Adesea, în rândul femeilor supărate circulă tot felul de mituri despre bărbați. În special despre bărbații de peste 50 de ani. Uneori, înșiși bărbații inventează aceste mituri, dorind să pară mai deștepți.

Există 3 mituri comune despre care aș vrea să vorbesc în articol.

Mitul 1. După 50 de ani, toți bărbații sunt grași, au burtă, dinții putrezi, sunt leneși și urât mirositori.

Citind astfel de afirmații, imediat îmi apare o întrebare: ”Cu cine comunici?”

Cunosc mulți bărbați de 50 de ani și printre ei doar câțiva se potrivesc descrierii. Iar dacă femeia susține cu îndrăzneală că TOȚI bărbații de pe planetă sunt grași, leneși și urât mirositori, acest lucru înseamnă că: fie ea alege astfel de bărbați, fie bărbații devin așa alături de ea.

Tatăl meu are 63 de ani, merge la sală, este puternic, îngrijit și în acest moment se întâlnește cu o fată de 42 de ani.

Mitul este la fel de ridicol, precum dacă eu aș afirma că toate femeile la 45 de ani sunt grase. Sau că la 25 de ani toate sunt zvelte. Suntem diferiți. Există cu adevărat bărbați grași și leneși, și există bărbați slabi care au miros de parfum scump. Cred că acest lucru este evident.

Mitul 2. În relațiile intime, bărbații după 50 de ani nu mai sunt capabili de nimic.

Da, bineînțeles, anii își spun cuvântul și activitatea bărbatului de 50 de ani nu mai poate fi comparată cu activitatea și dorința băiatului de 20 de ani.

Dar, multe lucruri depind și de persoana care se altă alături de acest bărbat. Dacă are alături o soție plictisitoare cu care a trăit timp de 30 de ani și care a uitat ce este lenjeria intimă frumoasă, atunci bărbatul poate fi pasiv.

Bărbații pot fi puternici la 50 de ani și pot fi neputincioși la 30 de ani. Dacă fac sport, atunci la 50 de ani au încă mult testosteron.

Mitul 3. După 50 de ani, bărbații nu mai au nevoie de femeie.

De multe ori poți auzi această afirmație din gura bărbaților. Adevărul este că, după 50 de ani, bărbatul în mod special are nevoie de femeie. Firește, de o femeie normală, care îi va oferi comunicare plăcută, tandrețe, grijă, recunoștință, căldură.

La orice vârstă avem nevoie de persoana iubită alături, dar cu cât înaintăm în vârstă, cu atât această nevoie este mai puternică.