Femeia matură nu va face aceste 8 lucruri în relația ei.

O femeie cu experiență de viață se cunoaște bine pe sine. Ea știe exact cum își poate construi viața, ce are nevoie de la partener și ce cerințe are de la cei din jur.

Ce nu va face o femeie matură în relația ei?

1. Nu-i interzice bărbatului să facă ceea ce îi place.

Nu contează ce l-a captivat: pescuitul sau o disertație în domeniul fizicii cuantice. Natura a decis ca hobby-ul bărbatului să fie pe primul loc, iar familia pe locul doi sau trei.

O soție înțeleaptă înțelege acest lucru și nu-i cere disperată atenție. De îndată ce bărbatul se va plictisi de hobby-ul său, el își va îndrepta atenția asupra femeii.

2. Nu-i cere bărbatului să o întrețină complet

Într-o relație sănătoasă, femeia înțelege că ambii parteneri trebuie să câștige bani. În familiile prospere, soția încearcă să fie mai degrabă un partener, o prietenă, decât o femeie întreținută. Femeia care se respectă, se realizează nu numai în familie, ci și profesional, știe să câștige bani și nu pune toată responsabilitatea financiară asupra bărbatului.

3. NU încearcă să schimbe bărbatul

Pentru că acesta este o activitate absolut inutilă și investirea energiei în crearea bărbatului perfect – este o pierdere de timp. Dacă nu-ți dorești certuri și confruntări, acceptă „produsul” așa cum este sau caută-ți altul.

4. Nu-i verifică telefonul și rețelele sociale.

Psihologii spun că 80% dintre oameni verifică gadgeturile partenerilor lor. Însă acest „spionaj” creează mai multe întrebări decât răspunsuri, deoarece controlul apare numai din cauza lipsei de încredere, iar mesajele citite nu rezolvă problema geloziei.

Problemele de îndoială și suspiciune pot fi rezolvate prin conversații sincere. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face atunci când aveți îndoieli: deconectați telefonul pentru câteva zile și bucurați-vă de comunicare.

5. Nu-i permite bărbatului să-i critice corpul

Ridurile, celulita, vergeturile, sânii ușor lăsați sunt dobândite de-a lungul anilor. Chiar dacă femeia știe că trebuie să slăbească, ea nu va asculta cuvintele dureroase ale bărbatului.

Dacă ai un astfel de partener, alungă-l din viața și din dormitorul tău, aceasta nu este omul potrivit. În lume cu siguranță există o persoană care te va iubi așa cum ești.

6. Nu-și ascunde iubirea sau supărarea.

Dacă nu vorbești despre cum te simți, partenerul tău s-ar putea să nu știe nimic despre emoțiile tale. Relațiile pot fi controlate doar atunci când ambii își exprimă atitudinea față de ceea ce se întâmplă.

O femeie inteligentă poate menține întotdeauna un echilibru între tăcere și protejarea intereselor sale. Și neapărat va spune că este îndrăgostită și ce speranțe are în această relație.

7. Nu se ascunde de dificultăți

O femeie matură a trecut deja prin multe dificultăți, iar acum nu o mai sperie nimic. De ce este mai ușor să ai încredere într-o astfel de parteneră? Pentru că ea va parcurge cu răbdare și demnitate drumul vieții, depășind toate problemele care apar.

8. Nu vorbește despre trecutului ei

O femeie înțeleaptă nu-și va etala relațiile amoroase și nu va compara relațiile din trecut cu cea existentă. Povestirile despre relațiile anterioare aduc cu sine nostalgie și comparație cu prezentul, iar asta poate ofensa bărbatul. Deci nu poți fi prea sinceră.