7 defecte feminine pe care bărbații le observă, dar păstrează tăcerea.

Fiecare persoană are atât calități, cât și defecte. Despre unele dintre ele femeile nici nu bănuiesc că le au. Însă bărbații le observă și tac. De ce? Pentru că nu doresc să-și exprime nemulțumirea, nu sunt pregătiți pentru certuri sau supărarea femeii.

De asemenea, motivul tăcerii este că bărbații cred că mai devreme sau mai târziu femeia își va da seama și va trage concluziile necesare.

7 defecte feminine pe care bărbații le observă și tac:

1. Neglijența

La începutul relației acest defect feminin este aproape invizibil. Problemele apar atunci când bărbatul intră în spațiul, casa sau camera femeii. Apoi, acesta se manifestă și în casa lui, când ea este neglijentă cu lucrurile, obiectele și cu gunoiul, în cele din urmă. Bărbații păstrează tăcerea, apoi consideră acest defect incorigibil și dispar din vizor.

2. Gustul prost

Iubirea pentru paiete, culori luminoase și nu întotdeauna adecvate, machiajul strălucitor este ceva despre care bărbatul nu este pregătit să discute cu femeia sa. Stilul fiecărei femei depinde de cum se simte ea.

Dacă ești o persoană luminoasă, plină de viață și alegi un bărbat care poartă mereu costum, care alege tonuri calme, atunci există probabilitatea să nu vă potriviți pentru o relație pe termen lung. Individualismul tău îți poate distruge relația.

3. Nepolitețea 

Înjurături, țipete, isterie, declarații dure, ironie, glume, umor dur, conversații cu țigara în gură, râsete puternice și incontrolabile. Dacă nu-ți dorești astfel de lucruri de la partenerul tău, atunci, cel mai probabil, nu este tocmai etic să-l ”bucuri” cu un astfel de comportament.

4. Mirosul 

Acesta este un defect feminin delicat, despre care bărbații tac. Unele femei nu observă că au un miros neplăcut, iar bărbatul evită întâlnirile, intimitatea fizică și, în general, se comportă ciudat.

Desigur, această problemă poate fi cauzată de unele motive fiziologice: modificări hormonale, boli gastrointestinale, anxietate crescută, dar trebuie să fii mai atentă la corpul tău, deoarece mirosul este o componentă importantă în relațiile cu bărbații.

5. Indiferența 

Indiferența față de s*x, față de problemele bărbatului, față de trăirile lui personale, poate chiar indiferența față de copii și detașarea – face bărbatul să se gândească la răceală și distanțare excesivă.

Bărbatul nu are nevoie de o bonă sau de o mamă, dar cel puțin uneori vrea să primească grija femeii și implicarea ei.

6. Comercialismul

Conversațiile despre bani, indicii, așteptări financiare: mașini, vacanțe, achiziții, rezolvarea problemelor legate de locuință – subiectele financiare nu sunt o problemă atât timp cât femeia nu manipulează și nu pune condiții.

Dacă „conversațiile tale financiare motivaționale” se intensifică în fiecare zi și tensiunea crește, bărbatul marchează acest lucru ca fiind unul dintre cele mai grave defecte și încheie relația fără discuții.

7. Plângerile constante. 

Bărbații simt iritație și negativitate atunci când femeile se plâng veșnic și se victimizează. Plângerile constante duc inevitabil la conflicte. Întrucât bărbatul nu te poate compătimi și nu-ți poate rezolva problemele întotdeauna.

Dacă ai observat oricare dintre aceste defecte în caracterul tău, conștientizarea problemei este primul pas către rezolvarea ei.