Loialitatea în cuplu: 5 fraze care trădează o femeie infidelă.

Nu este nimic mai dureros decât infidelitatea persoanei dragi. Unele femei își pot minți partenerul o lungă perioadă de timp. Adesea, bărbații află brusc că iubita lor are o altă relație și se întreabă: „De ce înainte nu am observat nimic? Cum s-a putut întâmpla asta, totul era în regulă, eram fericiți.”

De fapt, mulți bărbați nici nu își dau seama că femeile se trădează singure cu anumite fraze. Ele se deghizează cu măiestrie că sunt fidele și numai frazele rostite accidental le pot trăda viața dublă.

5 fraze prin care recunoști femeia infidelă:

1. ”Toți se înșală unii pe alții!”

Dacă fata/femeia spune ceva asemănător, cel mai probabil te înșală și s-a întâmplat de mai multe ori. Ea este sigură că nu are rost să-i fie fidelă unui singur bărbat și crede că este corect să aducă din când în când puțină varietate și sărbătoare în viața ei. În plus, vorbind în acest fel, femeia încearcă cumva să-și împace conștiința.

2. ”Nu ești prins, nu ești hoț!”

Dacă în procesul de comunicare discutați cum cineva din mediul vostru a ieșit cu ușurință dintr-o situație delicată, având câteva relații extraconjugale, iar femeia aprobă acest lucru, atunci cel mai probabil are același păcat pe conștiință.

3. ”Nu te privește!”

Vrei să aveți o discuție de suflet, iar femeia refuză categoric. Și dacă atingi un subiect delicat, iar ea îți arată clar că nu te privește, cel mai probabil, femeia are cu adevărat ceva de ascuns. Nu-ți pierde vigilența, fii cu ochii pe ea.

4. ”M-am plictisit de tine.”

Acestea nu sunt doar cuvinte, ci o afirmație serioasă. S-a plictisit de mult timp de tine și fie se gândește la infidelitate, fie te-a înșelat deja. De asemenea, este foarte probabil ca femeia să-și fi dat seama că nu era pregătită pentru o relație serioasă cu tine și că preferă o viață fără griji.

5. ”De ce nu faci astfel…”

Femeia din când în când te compară cu un alt bărbat – „De ce nu îmi organizezi seri romantice?”, „Poate îți schimbi coafura sau începi o cură de slăbire!”, „Știi, ar trebui să fii mai relaxat, ai atâtea complexe!” Astfel de fraze și altele indică faptul că ai fost comparat cu un alt bărbat și nu corespunzi după o serie de criterii.

Dacă auzi astfel de expresii de la iubita ta, atunci ai motive să te gândești la loialitatea ei. Apropo, nici trădarea emoțională nu trebuie exclusă.