Iată de ce bărbații nu sunt atrași de femeile care poartă fuste scurte: opinia mea.

Probabil ți s-a întâmplat cel puțin o dată să te aranjezi cu sârguință, să te îmbraci într-o fustă scurtă, o bluză cu decolteu adânc … Iar bărbații nici să nu privească în direcția ta, nici unul să nu vrea să te cunoască. De ce se întâmplă acest lucru? Iată ce cred eu despre asta:

Bărbații se tem de femeile prea ”deschise”. 

Există o opinie că bărbații sunt sexul puternic și ei nu se tem de nimic. Cu toate acestea, vara trecută, mi-am schimbat opinia când am văzut următoarea scenă în parc:

O fată tânără îmbrăcată destul de sumar: cu fustă scurtă care arăta mai degrabă ca o centură lată, pantofi doar din curele și o bluză cu decolteu până la buric.

Evident, că ea încerca să agațe bărbații. Dar văzând-o, ei au ocolit-o. În schimb de mine s-au apropiat câțiva să mă cunoască. Care este secretul? Purtam o rochie lungă, de o culoare discretă.

Bărbații vor să se joace, să aibă fantezii.

Toți bărbații în sufletul lor sunt copii. Dacă punem 2 femei în fața unui bărbat – una îmbrăcată într-o fustă scurtă și cealaltă într-una lungă cu o tăietură picantă, cel mai probabil va prefera femeia cu fustă lungă.

Secretul este că, bărbaților le place foarte mult să aibă fantezii, să speculeze și să-și imagineze că sunt vânători. Dacă li se pune totul pe tavă, atunci își pierd rapid interesul. Amintiți-vă timpurile străvechi. Bărbații simțeau entuziasm doar dacă aveau ocazia să vâneze.

Și pentru femeie este util să se îmbrace mai modest.

Poate că nu ai acordat atenție, dar odată cu îmbrăcămintea, ni se schimbă și comportamentul. Nu exclud posibilitatea că fata din parc se comporta prea sfidător. Acest comportament a respins bărbații. Eu în rochia mea lungă și închisă, voiam să mă plimb în liniște și să nu atrag atenția bărbaților.

Îți propun un exercițiu: data viitoare încearcă 2 look-uri complet diferite. La început, poartă ținuta deschisă și un ruj strălucitor, iar apoi alege o fustă lungă. Comportamentul tău se va schimba imediat. Încearcă cel puțin o dată, sunt sigură că îți va plăcea acest experiment.