Cum înțelegi că femeia nu te mai iubește: 6 semne

Femeia, dacă iubește, se dăruiește complet, este gata să se sacrifice și să facă concesii. Dar, uneori iubirea trece și când se întâmplă acest lucru, apar 6 semne că ea nu mai simte dragoste pentru tine:

1. Nu acceptă ajutorul bărbatului

Când nu există dragoste, femeia automat se pregătește să pună capăt relației. Ea înțelege că va trebui să-și construiască singură viața.

De aceea, orice ajutor din partea bărbatului este inacceptabil. Ea se pregătește să fie singură, de aceea învață să se descurce și să rezolve problemele fără a accepta ajutorul.

2. Se gândește doar la dorințele ei.

La începutul unei relații, bărbatul ocupă un loc special în viața femeii. Când nu există dragoste, ea se gândește doar la propria viață. De exemplu, începe să investească mai mult în propria dezvoltare, citind cărți sau urmând diferite cursuri. Face doar ceea ce îi aduce plăcere. Multe femei se înscriu la dansuri sau merg la sală. Se dedică muncii pentru a-și îmbunătăți situația financiară și semnificația în ochii celorlalți.

Bărbații consideră un astfel de semn ca fiind o schimbare pozitivă. Ei își susțin femeia sau nu intervin. Iar femeii deja nu-i mai pasă de gândurile bărbatului, pentru că a încetat să-l iubească și include egoismul.

3. Nemulțumire constantă

Iubirea este un sentiment luminos care poate ascunde defectele partenerului. De exemplu, dacă bărbatul are un caracter rău, nu face ordine sau critică constant, ea trece cu vederea aceste defecte. Însă, atunci când dragostea dispare, toate aceste neajunsuri devin prea evidente.

Și dacă femeia înainte nu le-a acordat atenție, acum totul se schimbă. Drept urmare, bărbatul trebuie să suporte nemulțumiri constante, dar deja nu mai poate schimba nimic în viața lui.

4. Se supără din cauza unor lucruri cărora înainte nu le acorda atenție. 

Atunci când femeia iubește, ea încearcă să evite eventualele certuri din cauza unor glume stupide sau declarații neatente ale bărbatului. Dacă nu există dragoste, ce rost are să înduri? Prin urmare, multe femei răspund brusc sau fac scandal dacă nu le place ceva. Iar bărbatul nu înțelege unde a greșit, pentru că înainte femeia nu se supăra.

5. A încetat să fie afectuoasă și blândă

Dacă femeia nu mai iubește, ea nu-și va săruta, îmbrățișa și manifesta tandrețe față de bărbat. Senzațiile tactile nu-i mai aduc plăcere, așa că își pierd rostul.

Și mai rău este dacă nu vrea să accepte afecțiunea bărbatului. În acest caz situația e gravă, femeia este pregătită pentru despărțire.

6. Petrece mai mult timp cu prietenele ei.

Ce rost are să fii alături de bărbatul pentru care nu mai simți emoții pozitive? Multe femei în acest moment se întâlnesc mai des cu prietenele lor unde își pot împărtăși experiențele și se pot relaxa.