3 greșeli feminine care pot duce la destrămarea relației.

Atunci când în relație apar primele probleme și scandaluri, femeile de obicei dau vina pe bărbați. Dar oare toate femeile sunt ideale? Experții identifică 3 greșeli critice pe care le fac femeile în căsătorie și din cauza lor relația se poate destrăma.

1. Prea multe plângeri. 

Există o regulă: cu cât femeia se plânge mai mult, cu atât mai puțin îți dorești să comunici cu ea. Toți oamenii sunt egoiști și se gândesc în primul rând la sine. Dar dacă femeia se plânge constant, ea își molipsește bărbatul cu negativitate și stare proastă.

Drept urmare, un astfel de comportament provoacă deseori conflicte, iar bărbații încearcă să evite chiar și subiectele banale. Desigur, femeia are dreptul să-și împărtășească preocupările și emoțiile în relație, dar există o limită rezonabilă pentru toate.

Bărbații apreciază femeile capabile să aducă pozitivitate în viața lor. În plus, cu plângerile constante femeia se umple pe sine cu negativitate. Chiar și atunci când i se întâmplă ceva bun în viață, ea va vedea doar părțile rele.

2. Refuzul intimității. 

Intimitatea fizică într-o relație – este o necesitate. Dar câte femei se apropie primele de bărbații lor pentru a o obține?

Bărbații își doresc să vadă cel puțin o dorința minimă din partea femeilor. Iar dacă ele nu fac niciun efort în pat, respectul și dragostea se diminuează. Bărbații nu au nevoie de experimente sau acțiuni complexe. Dorința banală – e tot ce au nevoie.

Femeile ar trebui să înțeleagă că intimitatea pentru bărbat nu este un scop în sine. Bărbații își pot provoca singuri plăcere. Iar intimitatea pentru ei este un alt sentiment. De exemplu, în pat ei pot fi mai aproape de femeia lor, oferindu-i plăcere adevărată.

Dar să accepți intimitatea doar pentru că este necesară – este o prostie. Dacă bărbatul nu-ți poate provoca plăcere, atunci de ce să continui relația cu el? Nu are rost să înduri sau să aștepți schimbări, astfel doar înrăutățești lucrurile și pierzi ani prețioși din viața ta.

 

Umilirea

Femeile își pot umili bărbatul în multe feluri. De exemplu, dacă el a obținut o promovare la locul de muncă, ea îi poate răspunde: „Nimic deosebit, așa trebuie să fie”. În același timp, femeia nici măcar nu înțelege că partenerul ei s-a putut remarca printre alți 100 de angajați.

Umilirea se poate manifesta și în alte aspecte ale vieții. Femeia poate face în mod constant comentarii, critici sau glume stupide pe seama bărbatului. Umilirea poate include, de asemenea, un ton condescendent sau glume înțepătoare.

Dacă bărbatul încetează să se respecte, el își va pierde respectul și pentru partenera sa. Femeia care nu știe să-și aprecieze bărbatul și care ia totul de la sine – va fi de vină pentru toate astea.