4 greșeli în corespondență pe care ar trebui să le evite o femeie cu complexe.

Te-ai îndrăgostit. În cele din urmă sau încă o dată – nu contează. Este important că viața a devenit din nou roz. Trezindu-te dimineața, primul lucru pe care îl faci este să-i trimiți iubitului tău un mesaj.

Vrei să cânți, în ciuda faptului că nu ai auz muzical. Dar dintr-o dată îți amintești că nu numai cu auzul ai probleme, ci și părul este rar, sânii sunt prea mici, iar fesele, dimpotrivă, prea mari. Îți enumeri în gând toate complexele.

Chiar dacă ai neajunsuri, bărbatul nu trebuie să știe nimic despre complexele tale.

4 greșeli în corespondență care ar trebui evitate:

1. Grosolănia nejustificată.

Vrei să fii mai grozavă decât ești cu adevărat. Crezi că folosind cuvinte dure, vei putea crea imaginea unei doamne dure și încrezătoare.

Bărbații se tem de astfel de femei. Nu le place să curteze „doamnele de fier”. Ei vor prefera o creatură nesigură, dar blândă. Prin urmare, nu utiliza în corespondența voastră cuvinte grosolane și obscenități. Fii tu însăți, astfel complexele tale vor fi mai puțin vizibile.

2. Scuzele nesfârșite.

Antipodul grosolăniei  – dorința excesivă de a-i face pe plac bărbatului. Desigur, politețea în corespondență este o regulă care nu poate fi încălcată. Mai ales dacă ați început comunicarea recent. Dar, dacă îți ceri în mod constant scuze pentru ceva, de exemplu, pentru scrisul cu erori, îți trădezi imediat complexele.

Dacă ai cunoscut un bărbat necinstit, acesta poate profita de slăbiciunea ta. De aceea, este indicat să eviți în dialog cuvintele „Îmi pare rău”, „Scuze”, „Nu am vrut”.

3. Laconismul. 

Acest lucru este inerent și femeilor destul de încrezătoare. Dar, va fi dificil să dezvolți și să construiești o relație cu bărbatul, dacă corespondența voastră se limitează la expresiile „bună dimineața”, „ce mai faci?”, „vise plăcute”.

O femeie cu complexe se teme întotdeauna să scrie ceva greșit, să întrebe, să exprime o idee absurdă. Și bărbatul simte asta. Nu-ți fie teamă să începi un dialog. Cine ți-a spus că ești mai proastă decât interlocutorul tău. Trebuie doar să faci primul pas și imediat te vei bucura de comunicare, precum și bărbatul.

4. Sinceritatea excesivă. 

Pentru a interesa bărbatul pe care îl place, femeia încrezătoare dă un semnal, dar nu ia măsuri speciale. O domnișoară cu complexe, dimpotrivă, spune totul despre sine, fără să ascundă nimic.

Ea își trădează imediat atât „punctele forte”, cât și „punctele slabe”, crezând că sinceritatea ei va cuceri bărbatul. În corespondență, ea recunoaște sincer că îi este frică să zboare, dar iubește să culeagă ciuperci, nu-i plac restaurantele, dar gătește bine și călcă rapid lenjeria de pat.

Oprește-te! În orice femeie ar trebuie să existe puțin mister. Dacă bărbatul simte că nu trebuie să te cucerească cu masculinitatea, farmecul și inteligența sa, el se va retrage. Încearcă să lași în mesajele tale sentimentul de mister. Acest lucru îi va provoca dorința să te cunoască mai bine.