6 tipuri de femei singure. Cum setările greșite le împiedică să-și găsească fericirea.

Noi oamenii, am fost creați să trăim în cuplu. Și oricât ar încerca unii să se împace cu singurătatea lor și să se convingă că pot trăi singuri – insatisfacția mentală, psihologică și fizică mereu va ieși la suprafață și va distruge viața nu numai a omului singur, ci și a celor care îl înconjoară. Desigur, singurătatea este o problemă. Și nu doar problema individului, ci o problemă a societății. O societate cu mulți oameni singuri și nefericiți – nu poate fi prosperă!

Adevărul este că, multe femei singure vor să-și găsească fericirea, dar sunt atât de blocate în clișeele și scenariile lor psihologice, încât tot timpul acționează la fel, nu-și schimbă viața în bine, ci înrăutățesc situația, iar asta le aduce și mai multă durere și dezamăgire. Și astfel singurătatea lor se transformă din temporară în cronică.

Sunt convinsă că dacă în soarta femeii lucrurile merg prost o perioadă lungă de timp, aceasta nu este o problemă a factorilor sau circumstanțelor externe, ci o problemă internă. Fericirea personală nu depinde de frumusețe, vârstă, bani, stare, vreme, ci de însăși femeia!

6 tipuri de femei singure

Femeia- Fatalistă

Aceste doamne cred în puterea absolută a destinului. Ele au o poziție foarte pasivă nu numai în raport cu bărbații, ci și cu viața, în general. Consideră că nu trebuie să schimbe nimic în sine, în comportamentul și atitudinea lor față de viață, în imagine și comunicare. Singurul lucru pe care se bazează în ceea ce privește viața personală – este dorința lui Dumnezeu.

Dar să te bazezi pe soartă este la fel de absurd ca și în cazul bogăției. O astfel de persoană stă întinsă pe canapea și crede că succesul, bogăția și cariera depind de soartă și de voia Domnului.

Prinţesa

Acestea sunt, de regulă, doamne care s-au realizat în viață. Și, într-adevăr, sunt frumoase, inteligente, au grijă de sănătatea, fața și silueta lor. Au luptat pentru această viață investind mult efort. Tot ceea ce dețin au câștigat cu propriile forțe, iar acum bărbatul trebuie să lupte și să facă pentru ele fapte mărețe. Fraza lor preferată este: „O femeie ca mine trebuie cucerită!”

Doar că, în mod ciudat, nu există doritori care să vrea să facă asta. Poate că se întâmplă din cauza atitudinii arogante care o au față de bărbați. Și a doua lor frază preferată: „Nu mai sunt bărbați normali!” Ca rezultat, ceea ce propagă, aceea obțin.

Amazoanele

Aceste fete nu se caracterizează printr-o poziție pasivă în așteptarea fericirii! Ele aleg cu atenție prada pe care o vor vâna. Apoi intră în acțiune! Elaborează o strategie, caută un loc bun de vânătoare și instalează capcane. Potențiala victimă este selectată din toate punctele de vedere ( să nu bea, să nu fumeze și să-i dăruiască întotdeauna flori etc.) Ele aleg, de regulă, bărbații promițători și de succes.

Pentru asta vor folosi toate mijloacele – de la un flirt banal până la urmărirea maniacală a bărbatului și încercările de a-l vrăji. Din fericire sau din păcate, în această bătălie, amazoanele sunt întotdeauna învinse. Bărbații, mai ales cei de succes și bogați, nu vor ca femeile să-i cucerească.

4. Femeia – perfecționistă

Perfecționista nu-și face griji pentru materialul sursă – ia ceea ce este sperând că, în viitorul apropiat, va modela acest bărbat nefericit și va obține ceea ce are nevoie. Iar acest omuleț nefericit îi va fi recunoscător toată viața pentru că l-a făcut un bărbat adevărat și demn.

Dar, bărbați nefericiți nu vor să fie reeducați și remodelați. Ei fug de la binefăcătoarea lor. Excepție fac doar cei care obțin anumite beneficii.

Femeia-salvatoare

Aceste femei, precum și perfecționistele sunt mulțumite de ceea ce le-a trimis Universul. Doar că nu încearcă să remodeleze bărbații, ci îi salvează. Sufletele pierdute și indivizii marginalizați devin adesea obiectul mântuirii lor. Dar de regulă, sufletele pierdute rămân pierdute. Și în loc de recunoștință și dragoste, aceste femei obțin o atitudine consumatoare față de sine, iar bărbații profită de slăbiciunea lor.

Femeia cu patruzeci de pisici. 

Acest tip include femeile care din cauza unor traume psihologice sau a unor tragedii personale au decis să renunțe la fericirea personală. Dar au rămas cu nevoia și dorința de a arăta grijă și dragoste, precum și cu multă energie neconsumată. De aici și numărul mare de pisici. Dar nu neapărat vor fi pisici. Aceste femei ar putea să se dedice complet muncii, activităților sociale, feminismului, salvarea animalelor fără stăpân etc.