Cum să-ți găsești un partener bun după 55 de ani: 4 sfaturi utile.

Recent m-a contactat o prietenă și mi-a cerut sfaturi despre cum să-și găsească un partener bun. Toți cei pe care i-a întâlnit până acum s-au dovedit a fi opusul bărbatului ei ideal.

Desigur, i-am răspuns la cerere. În acest articol vreau să vă împărtășesc și vouă la ce calități ale bărbaților ar trebui să vă uitați mai atent, dacă vă doriți o relație serioasă. Se referă la femeile peste 55 de ani. Vă voi da exemplele mele.

Pentru început, vă voi împărtăși experiența mea personală: fostul meu soț – pe care nu l-aș recomanda, cu siguranță.

Adevărul este că acest om a devenit un egoist. Fiind căsătorit, putea să ia bani din bugetul familiei și să-i cheltuiască pentru sine. Când eram bolnavă, nici măcar nu se interesa cum mă simt. Mă obliga să fac curățenie și să gătesc, în timp ce el stătea întins pe canapea. Era o nedreptate cumplită. Ne-am despărțit. A plecat, m-a părăsit. Dar nici nu mi-am făcut griji. Scăpaserăm de o povară grea.

Femeilor de peste 55 de ani li se potrivesc:

Bărbații calmi și echilibrați. Perioada în care hormonii ”dansează” demult a dispărut.  Acum trebuie să faceți o alegere în favoarea cuiva care poate proteja familia și poate fi un sprijin de încredere.

Bărbații grijulii. Femeile la această vârstă încă au nevoie de multă atenție și afecțiune. Să trăiești cu un tiran sau cu o persoană insensibilă este foarte dificil. Ar fi mai bine să vă uitați în direcția celor care încă de la prima întâlnire manifestă semne de atenție.

Bărbații care s-au realizat în viață. Dacă are peste 50 de ani și încă nu are un apartament sau o mașină, atunci ceva este în neregulă cu el. Trebuie să căutați pe cineva care are în spate o experiență de viață bogată. Alături de un astfel de partener nu va fi înfricoșător să rămâneți chiar și în sărăcie, pentru că el a trecut prin multe în viață.

Și cel mai important lucru este să nu dați peste o persoană rea. Adesea, după câteva luni de relație, puteți vedea fața reală a omului. Fugiți de bărbați ca soțul meu. Sunt egoiști. Ei nu au nevoie de femei. Și acordați-le atenție celor pe care i-am descris mai sus. Ei vă vor oferi fericire.