Un bărbat punea la încercare femeile să vadă dacă sunt interesate de bani. Iată ce truc folosea.

Uneori, viziunea barbaților despre cum poate fi construită o relație mă lasă fără cuvinte. 

Întotdeauna am crezut că oamenii când fac cunoștință cu sexul opus, își arată cele mai pozitive trăsături, demonstrează seriozitate în luarea deciziilor de viață.

Cu toate acestea, comunicând cu un bărbat pe care l-am cunoscut recent, mi-am dat seama că oamenii sunt diferiți și despre gândurile lor ciudate poți afla mai multe doar comunicând îndelungat cu ei.

Deci, iată opinia acestui bărbat și abordarea sa de a face cunoștință cu femeile:

„Demult mi-am dat seama că femeile vânează averea și banii bărbaților. Nu le pasă ce ai în suflet. Cel mai important lucru pentru ele este să le duci la restaurant, să le cumperi tot ce-și doresc: telefoane, îmbrăcăminte. De abia am cunoscut o femeie, iar ea deja îmi sugerează că prietena ei are un logodnic generos, a dus-o în Dubai, i-a cumpărat cel mai noi iPhone etc. 

Am decis pentru mine că fiecare femeie nouă pe care o cunosc trebuie să treacă un test: cât este de mercantilă. Mă prefac că sunt sărac, îi spun că am renunțat la slujbă și acum nu știu ce să fac. Până astăzi niciuna nu s-a oferit să mă ajute.  

Dacă nu are nevoie de mine fără bani, atunci adio. Următoarea… “

Ce credeți despre opinia lui? 

Eu personal cred că toate femeile îl vor evita. Până la pensie, care nu este departe, el va spune: „Următoarea.”

Întrebându-l: „De ce nu faci cunoștință cu femei obișnuite, de aceeași vârstă ( el are 48 de ani)?” Mi-a răspuns că acesta nu este nivelul lui…

Adică, îl atrag femeile tinere de 35-38 de ani, care au o profesie prestigioasă ( tratează cu dispreț femeile care lucrează în industria frumuseții și profesoarele), care nu au copii mici și care să-i ofere ajutorul unui bărbat care se presupune că ar fi rămas fără un loc de muncă.

Aici în mod clar bărbatul are probleme psihologice. Cine vrea să ”ducă în spate” un bărbat aproape necunoscut?

Ce credeți despre metoda bărbatului?