Acesta este complimentul ideal cu care poți cuceri orice femeie.

Un compliment corect și chiar perfect poate deveni cu ușurință acel punct de plecare pentru începerea flirtului cu fata pe care o placi.

Deci, care este complimentul potrivit?

Să analizăm situația pe baza unui exemplu: băiatul corespondează cu o fată, îi laudă aspectul, o admiră, însă ca răspuns primește doar ignorare. El este confuz, ce a făcut de i-a provocat această atitudine rece?

Simplu: a început greșit mesajul. I-a spus un compliment greșit și astfel a stricat instantaneu impresia despre sine.

Tot felul de expresii banale precum: „Ai un corp extraordinar”, „Ești atât de frumoasă” nu funcționează. Aproape toate femeile au auzit astfel de afirmații, iar cuvintele erau rostite de bărbați obraznici. Vor exista și femei cu complexe, nesigure, care vor trata astfel de cuvinte ca o încercare de a fi atrase în pat.

Vrei să faci o impresie bună?

Trebuie să fii original, sincer, să vorbești despre ceea o face specială, despre ce ai observat în ea. Complimentul corect vorbește despre faptul că femeia este ascultată, că încerci să o cunoști și nu doar că îi apreciezi decolteul.

Este mult mai important să-i notezi stilul, hobby-urile sau interesele neobișnuite, momentele importante, ceva mai subtil și special.

Care este complimentul perfect? 

Întreabă femeia despre asta. Majoritatea doamnelor sunt încântate să audă cuvinte calde despre simțul umorului, inteligența, calitățile lor personale și deloc despre aspect.

Chiar dacă ai observat că femeia are un aspect impecabil și ai decis să-i faci un compliment, ar fi mai bine să observi de ce ar putea fi interesată, ce este special în viața ei, ce apreciază, ce hobby-uri are. Și abia apoi gândește-te ce compliment poate fi pe placul ei.