5 trucuri psihologice pe care le poți utiliza pentru a cuceri femeia care te interesează.

Dacă ești interesat de o femeie, nu ezita să utilizezi ”erorile gândirii” pentru binele vostru comun.

1. Iluzia extinderii spațiului

Spațiul umplut întotdeauna pare mai extins decât spațiul gol.

Cum funcționează: Dacă vrei să arăți mai mare, poartă cămăși cu imprimeu mic. Acesta este cel mai simplu mod de a folosi iluzia. Ea poate fi transferată ușor și în sfera psihologiei: cu cât în viața ta există mai multe detalii, tipare, cu atât ea arată mai semnificativă.

Umple-ți viața cu seminarii, cursuri – și în ochii femeii vei învinge ușor orice laureat al premiului Nobel.

2. Efectul cunoașterii obiectului.

Este acea situație în care oamenii simt o simpatie nejustificată pentru cineva, doar pentru că îl cunosc.

Cum funcționează: Fata refuză pe stradă să facă cunoștință cu tine nu pentru că arăți ca un robot, ci pentru că nu te cunoaște. Paradoxal, dar pentru creierul ei totul este logic. În același timp, ea va accepta cu ușurință întâlnirea cu prezentatorul de la meteo, pe care anterior îl văzuse doar pe ecran.

De aceea, merită să devii cel puțin un vlogger sau deputat – și atunci vei face cunoștință mai ușor cu femeile.

3. Efectul implicării

Oamenii tind să perceapă obiectul ca fiind mai valoros decât este, atunci când sunt implicați în crearea acestuia.

Cum funcționează: Cea mai mare greșeală pe care o face orice bărbat, este să creadă că femeia este a lui pentru totdeauna, deoarece face totul pentru ea. Nu, femeia va fi a lui pentru totdeauna, dacă ea va face totul pentru el.

Omul apreciază mult mai mult relația în care a investit miliarde de celule nervoase și plata în avans pentru un credit ipotecar.

4. Iluzia percepției mărimii

Mărimea oricărui obiect poate fi estimată aproximativ numai comparându-l cu mediul înconjurător. Printre obiectele mari, el va părea mai mic, iar printre cele mici – mai mare.

Cum funcționează: Oamenii, de asemenea, sunt obiecte. Și fetele, după cum știți, iubesc bărbații mai înalți decât ele și, de preferință, mai înalți decât alți bărbați.

De aceea, atunci când îți alegi prietenii, acordă atenție cât sunt de înalți. Dacă sunt cu cel puțin jumătate de centimetru mai scunzi decât tine, tu vei fi primul care va atrage atenția femeilor.

5. Fixitatea funcțională

Acest fenomen, descoperit de Karl Duncker, constă în faptul că utilizarea unui obiect într-un scop, ne împiedică psihologic să-l utilizăm ulterior în alt scop, în aceeași situație.

Cum funcționează: Mai des femeia folosește acest truc. De exemplu, celebra ”zonă a prietenilor.” Dacă devii prietenul ei într-un joc, ea nu te mai vede ca bărbat.

În loc să tinzi să ajungi din ”zona de prieteni” în pat, mai bine treci la o fixitate funcțională, acolo unde ai putere asupra femeii. De exemplu, să devii antrenorul acelui joc. Relația ”dominare – supunere” este mult mai apropiată de ceea ce se întâmplă în dormitor, decât prietenia asexuată.