5 lucruri pe care le va face bărbatul care nu are intenții serioase.

Visul oricărei fete este să-și găsească jumătatea. Dar pe drumul către acest vis, ea va întâlni mulți bărbați incapabili să o facă fericită.

Unii bărbați evită relațiile serioase. Ei cu ușurință fac femeia să se îndrăgostească și la fel de ușor îi frâng inima. Adevărul este că nu orice bărbat este capabil să rămână fidel unei femei.

Dacă vrei să eviți o relație cu un astfel bărbat, atunci acest articol este pentru tine. Iată 5 semne că bărbatul nu are intenții serioase și nu va fi fidel.

1. Este gelos. 

Bărbatul care este gelos fără motive, se poate dovedi a fi el cel care înșală. Prin comportamentul său, încearcă să te pună într-o lumină proastă pentru a te compara cu sine, pentru a nu se simți „murdar” și necinstit.

Cu gelozia sa, bărbatul va încerca, să-ți distragă atenția de la gândurile tale despre comportamentul său necinstit. Vei fi supraîncărcată de atacurile sale de gelozie și vei omite faptul că te înșală.

2. „Să nu ne grăbim.”

Astfel de cuvinte sunt rostite de bărbații care niciodată nu vor fi pregătiți pentru o relație serioasă. Acești bărbați nu sunt capabili să-și dedice timpul unei femei. O singură parteneră nu va fi niciodată suficientă pentru ei. De aceea, este mai bine să nu ai încredere într-un bărbat care „are nevoie de timp pentru a-și face ordine în sentimente.” Pentru că întotdeauna va avea prea puțin timp pentru asta.

3. Ascunde telefonul. 

Bineînțeles, partenerii într-o relație ar trebui să aibă spațiu personal. Dar aici vorbim despre altceva.

Dacă bărbatul se agită și țipă imediat ce te afli lângă telefonul său, nu este deloc normal. În acest caz el nu-și protejează limitele personale, ci încearcă să ascundă ceva în telefonul său. Și este foarte posibil ca acolo, să aibă numeroase corespondențe cu alte domnișoare.

4. Nu te prezintă familiei. 

Dacă bărbatul are intenții serioase, el va dori să te prezinte atât familiei, cât și prietenilor. Acesta este un indicator foarte important că nu ești doar o pasiune trecătoare în viața lui. Faptul că bărbatul te ascunde de persoanele apropiate, este un semn al frivolității sale.

5. Lipsa contactului tactil. 

Bineînțeles, sărutările, îmbrățișările și serile împreună nu sunt totul într-o relație. Conexiunea spirituală, de asemenea, este importantă în fiecare cuplu. Respingerea completă și bruscă a contactului tactil – vorbește despre infidelitatea bărbatului. Din păcate, astfel de schimbări sunt asociate cu apariția unei noi iubiri în viața lui. Tu îți pierzi complet atractivitatea în ochii lui.