3 lucruri pe care nu merită să i le ierți femeii, dar mulți bărbați iartă.

Oamenilor dragi le putem ierta orice – este un adevăr bine cunoscut. Sună frumos, dar în viață nu se întâmplă niciodată. Relația dintre bărbat și femeie, chiar și una foarte puternică, se poate încheia dacă femeia face lucruri pe care bărbatul nu le poate ierta.

În opinia mea, există 3 fapte feminine din categoria de neiertat.

1. Încălcarea principiilor și acordurilor

Existența unor astfel de acorduri în cuplu – este un act de încredere. Ai încredere în femeie și crezi că ea va face ceea ce ați convenit. La rândul tău, garantezi același lucru. De exemplu, vă înțelegeți ca ea să nu plece fără tine la întâlnirile cu prietenii. Mergeți la toate evenimentele împreună. Sau decideți că niciunul dintre voi nu va invada spațiul personal al celuilalt – nu veți verifica telefonul, mesajele de pe rețelele sociale etc.

Și atunci când astfel de înțelegeri sunt încălcate, încrederea dispare din relație. Cum poți rămâne alături de cineva în care nu ai încredere? Cu o astfel de parteneră bărbatul nu se va simți confortabil. Cea mai bună soluție este despărțirea.

2. Deschidere și sociabilitate excesivă

Sociabilitatea femeii care este deja într-o relație, ar trebui să aibă limite. Desigur, fetele frumoase adoră să atragă privirile celor din jur. Și pentru asta folosesc diverse tehnici.

Inclusiv deschiderea în haine – decolteul adânc, fustele scurte, umerii goi, etc. Acest lucru poate fi înțeles atunci când femeia este singură și își caută un partener. Dar dacă este deja într-o relație, ar trebui să fie mai modestă.

Același lucru este valabil și în cazul comunicării, în special cu persoanele de s*x opus. Flirtul și posturile deschise sunt inacceptabile, dacă femeia are deja pe cineva.

Ea însăși trebuie să înțeleagă că astfel de gesturi înseamnă trădare, chiar dacă încă nu este fizică. Nu ignora acest comportament.

3. Umilirea în public

Se poate întâmpla sub influența emoțiilor, atunci când femeia este foarte supărată pe tine sau pe ceva – dar este inacceptabil. Este josnic să arăți în mod deschis lipsă de respect față de bărbatul tău. Ar trebui să aștepte până acasă și acolo să exprime tot ce crede, cu ușile închise.

Eu personal nu aș putea trăi cu cineva care nu mă respectă. Dar tu? Sunt curios să aflu opinia ta despre acest subiect.