Paradoxul relațiilor: iată de ce astăzi multe femei frumoase rămân singure.

În ultimii ani, se poate observa un paradox ciudat. Există multe femei frumoase, în jurul cărora înainte roiau bărbații, iar acum nimeni nu mai are nevoie de ele.

Frumoasă – înseamnă că are mulți admiratori!

Cu astfel de gânduri, mulți bărbați, inclusiv eu, priveam femeile frumoase. Dacă mai devreme acest lucru era adevărat, acum o astfel de afirmație este oarecum controversată.

De fapt totul vine din educația femeilor. Încă de la o vârstă fragedă fetei i se insuflă ideea:

– Ești o prințesă, ești frumoasă. Vei crește și îți vei alege singură pretendenții. Amintește-ți doar că trebuie să alegi unul demn!

Adică, de la o vârstă fragedă, fetița este învățată să-și aleagă un bărbat demn: generos, bun, bogat, de succes, ascultător.

Un fel de portofel amabil cu picioare. Fata crește, se uită la viața frumoasă a altor femei pe Instagram și caută un bărbat ideal care îi va satisface toate dorințele din punct de vedere financiar.

Frumusețea ei – este o resursă care trebuie vândută la un preț cât mai mare. Fata petrece mult timp în saloane de înfrumusețare, cluburi de fitness, ore întregi alege filtrele pentru o nouă fotografie.

Ea se uită cu dispreț la băieții tineri de 22-25 de ani, adică la cei de vârsta ei. ”Pf, nu are nimic, este sărac.” În timp, calitatea cererii scade, iar băieții buni, cărora nu le-a dat nicio șansă în tinerețe, s-au schimbat. Ei s-au maturizat, au obținut succes, și-au construit o familie. Și nu mai au nevoie de femeile frumoase fără suflet.

Dacă rezumăm cele de mai sus, putem observa următoarele:

Femeile tinere și frumoase sunt în căutarea bărbaților bogați și inteligenți. Însă bărbatul bogat își permite să aleagă dintre multe opțiuni. Iar fetele frumoase nu sunt pe primul loc, atunci când vine vorba de ceva serios.

Nimănui nu-i plac prințesele mercantile și răsfățate. Un bărbat inteligent are nevoie de femeia care va fi un sprijin, nu de cineva care vrea doar banii lui.

De aceea, prințesele frumoase rămân singure și plâng că nu au mai rămas bărbați buni. Acesta este paradoxul. Da, bărbații curtează fetele frumoase, dar oferta a depășit cu mult cererea. Societatea, acum mai mult ca niciodată, arată ca o piață în care bărbatul este cumpărător.

Femeile frumoase și singure

Însăși femeile frumoase sunt de vină pentru că sunt tratate cu asemenea prejudecăți. Sunt de vină femeile care „promovează” activ relațiile în fruntea cărora stau banii. În căutarea unor bărbați ideali inexistenți, ele au uitat de cuvinte precum „dragoste”, „respect”, „încredere”.

Dacă înainte mă uitam la o fată frumoasă și mă întrebam câți admiratori are, acum mă gândesc la ce trucuri va folosi și ce cerințe va avea.

Dacă sunteți de acord cu mine sau puteți adăuga ceva, scrieți-mi în comentarii.