Iată ce fac pentru a cuceri bărbații, chiar dacă am peste 50 ani și nu mă consider frumoasă.

Vreau să-ți împărtășesc experiența mea personală, cum să cucerești aproape orice bărbat. Sunt supraponderală și nu mă consider drăguță. Anul acesta am împlinit 52 de ani.

Recent am început o relație cu un bărbat mult mai tânăr. De fapt, niciodată nu am fost lipsită de atenția bărbaților. De fostul meu soț am divorțat deoarece era foarte gelos. Vă spun cum reușesc să atrag atenția s*xului opus.

Încă din copilărie, am cucerit oamenii cu simțul umorului. Acolo unde sunt eu, există întotdeauna râsete. Încerc să tratez lucrurile cât mai simplu. Acest model de comportament atrage bărbații. În mod repetat mi-au spus că se simt confortabil cu mine.

Fiecărui bărbat care se află în preajma mea, îi spun că este cel mai bun. Acest lucru este foarte important. Doar așa poți face un bărbat fericit.

Susțin tot ce sugerează bărbatul. Pentru a arăta încredere, trebuie să te bazezi pe iubitul tău în orice. El trebuie să simtă sprijinul tău moral. Să înțeleagă că ești dispusă să faci multe pentru el. Însă nu uita de bunul simț.

Nu uit să mă îngrijesc. Am grijă de păr, față, mâini. Singurul lucru pe care nu reușesc să-l obțin – este pierderea în greutate. Se datorează disfuncției hormonale.

Îmi cumpăr haine elegante. Încerc să-mi evidențiez părțile frumoase și să-mi ascund defectele. Am picioarele normale, iar zona abdomenului prea mare, de aceea încerc să ascund acest defect.

Față de bărbat încerc să fiu grijulie și atentă. Bărbații adoră acest model de comportament. Am auzit în repetate rânduri de la fostul meu soț că îi place grija și atenția mea.

Îl cuceresc cu energia mea nesfârșită. Pe ringul de dans voi fi mai bună decât orice fată tânără. În majoritatea cazurilor, bărbații m-au cunoscut la dansuri.

Cred că pentru a fi pe placul bărbaților, nu trebuie să fii foarte frumoasă și slabă. Cel mai important lucru este să-ți arăți atitudinea pozitivă.