Un bărbat adevărat nu va face niciodată aceste 7 fapte necinstite în raport cu femeia.

Uneori îmi pun întrebarea dacă aș vrea să fiu femeie. Cred că femeilor le este mult mai dificil decât nouă, bărbaților. Vă voi explica de ce.

Am prieteni și cunoscuți care nu se sfiesc să vorbească despre relațiile lor. Și adesea aud cât de necinstit acționează față de partenerele lor.

Un bărbat adevărat nu va face niciodată aceste 7 fapte necinstite față de femeie:

Dacă bărbatul, în prima seară în care v-ați cunoscut vrea în vizită la tine, să știi că este o persoană necinstită. Nu te va trata cu respect. Mai bine să nu cazi în capcana lui.

Cea mai ciudată situație pentru mine este contul separat. Bărbatul este obligat să plătească pentru femeie. Dacă te-a invitat la restaurant, dar îți propune să achitați contul în mod egal, acesta este cel mai clar semn că bărbatul este necinstit.

Același lucru este valabil și pentru „banii uitați în mașină sau acasă”. Nu crede asta! Oricât de fascinată ai fi de bărbat, nu încerca să justifici un astfel de act. Bărbatul care merge la restaurant va verifica de o sută de ori portofelul, deoarece pentru el este un eveniment important. Dacă nu vrea să plătească, atunci nici de tine nu are nevoie.

Este un act necinstit și atunci când îți ascunzi iubita de prieteni și cunoscuți. Nu înseamnă că trebuie să o prezinte tuturor, dar, dacă relația durează mai mult de câteva luni, atunci e timpul să nu o ascundă.

Un bărbat care se iubește mai mult pe sine, neapărat își va demonstra comportamentul. Va comanda cea mai scumpă mâncare pentru sine, se va așeza pe cea mai confortabilă canapea. Nu te va curta.

Multe femei încearcă să fie egale cu bărbații. Nu face asta. Încearcă să fii slabă. Astfel vei înțelege imediat dacă în fața ta este o persoană necinstită sau nu. Dacă este interesat de tine, bărbatul îți va oferi ajutorul.

Apropo, bărbatul care nu plătește un taxi pentru tine, dar îl cheamă și te urcă în el, este și acesta necinstit. Nu s-a interesat dacă ai bani pentru călătorie.

Mulți dintre prietenii mei folosesc aceste trucuri. Astfel testează femeile dacă sunt loiale. Alții se răzbună pe ele. În orice caz, nu ar trebui să devii o victimă, ci să opui rezistență. Numai așa vei interesa bărbatul de care ai nevoie.

Dragă femeie, ești de acord cu mine?