Cum înțelegi dacă este dragoste sau simpatie: 5 semne

Uneori s-ar putea să nu înțelegi ce simte bărbatul pentru tine, însă limbajul corpului și acțiunile generale trădează semnele de simpatie sau de îndrăgostire.

Cum înțelegi dacă este dragoste sau simpatie: 5 semne

1. Îndrăgostit: te atinge

Dacă bărbatul te atinge ocazional sau întâmplător, își aranjează părul sau altceva, atunci sentimentele sale cu siguranță sunt mai mult decât o simplă simpatie. Este foarte pasionat și vrea să se apropie de tine.

Simpatie: te privește mult

Faptul că îi prinzi privirea spune foarte multe, de exemplu, că omul te studiază. Poate că vrea să vă întâlniți cu privirile. Contactul vizual este un semn al interesului său.

2. Îndrăgostit: își amintește mici detalii

Majoritatea bărbaților nu-și amintesc datele, fragmentele de conversație etc., dar acest lucru nu se aplică bărbaților îndrăgostiți. Ei au tendința de a derula în minte conversația cu femeia pe care o plac, ceea ce duce la faptul că micile detalii rămân în memoria lor.

Simpatie: te face să râzi

Atunci când bărbatul te face să râzi – este minunat nu numai pentru tine, ci și pentru ego-ul său. Vrea să te mulțumească, comunică într-un mod relaxat și jucăuș. Însă nu-ți fă iluzii, poveștile amuzante s-ar putea să le spună și altor femei.

3. Îndrăgostit: te prezintă prietenilor

Bărbatul nu își va prezenta iubita prietenilor, decât dacă are intenții serioase față de ea. Acesta este unul dintre semnele pasiunii sale profunde și a dorinței să rămâi mult timp în viața lui.

Simpatie: îți copie comportamentul

Facem acest lucru inconștient atunci când suntem în preajma cuiva care ni se pare atractiv. De exemplu, dacă te sprijini de un perete, vei observa că și bărbatul face asta. Dacă înclini ușor capul spre dreapta, el poate reflecta acest lucru. Limbajul său corporal îi trădează simpatia.

4. Îndrăgostit: este gelos

Unul dintre principalele semne că bărbatul te place cu adevărat – este gelozia atunci când alți bărbați îți acordă atenție. Poți fi sigură că nu este doar simpatie.

Simpatie: găsește pretexte pentru conversație

În general, bărbații discută rar. Bărbatul cu siguranță nu va începe o conversație interesantă, dacă nu te place. Însă acest lucru nu înseamnă că este îndrăgostit.

5. Îndrăgostit: arată întotdeauna bine

Probabil că nu-l vei vedea niciodată nearanjat sau cu dispoziție proastă dacă se îndrăgostește. Dimpotrivă, bărbatul va face tot posibilul pentru a te impresiona.

Simpatie: nu-i place când ești tristă.

Dacă ai avut o zi proastă sau s-a întâmplat ceva care te-a indispus, bărbatului nu-i va plăcea starea ta. Vrea să fii fericită, dar este posibil ca aceasta să fie doar simpatie.