Iată 7 semne care îți spun că ești alături de persoana nepotrivită.

Alegem… suntem aleși. Uneori alegem persoanele greșite, dar ne dăm seama prea târziu. Când oamenii se iubesc cu adevărat, ei se schimbă în bine, se simt fericiți și încrezători. Iar atunci când alături este persoana greșită, schimbarea se întâmplă în direcția opusă.

Desigur, nu alegem de cine ne îndrăgostim și de cine nu. Dar un lucru cu siguranță îl putem face: să alegem cu cine să construim relația. Uneori primim indicii care ne spun că suntem cu persoana greșită. Nu ignora aceste semne, nu-ți irosi viața.

1. Simți că omul nu te înțelege.

Ți se pare că nu te ascultă și nu te aude niciodată. Încerci să-i explici ceva, dar nu reușești. Această situație te lasă epuizată emoțional, deoarece bați la o ușă închisă. Sau poate că persoana nu încearcă să te audă? Orice ar fi, în timp vei pierde dorința să stabilești cumva contactul cu el. Dacă simți că doar tu depui efort, atunci cu siguranță ești alături de persoana greșită!

2. Ai început să ai obiceiuri proaste.

Se începe cu ceva mic, de exemplu, alimentație, sport, vocabular. Dacă înainte erai o adevărată doamnă, mâncai doar alimente sănătoase și mergeai la sală, iar acum brusc te-ai lăsat de toate, cu siguranță ești cu persoana greșită. Sentimentele adevărate ne fac mai buni.

Să presupunem că bărbatului tău nu-i place sportul, iar tu, pentru a nu-l face să se simtă prost din cauza aspectului tău impecabil, ai decis să devii ca el, să renunți la sport. Crezi că este nevoie să faci aceste sacrificii? Nu. Putea fi invers, însă el nu a dorit. Atenție la obiceiurile proaste, acestea ar putea deveni dependențe.

3. Nu vă puteți rezolva conflictele.

Nu sunteți capabili să faceți asta. Un scandal care nu duce la nicio soluție, apoi ignorarea, apoi, cel mai probabil, o explozie de emoții, nu? Există două opțiuni. Fie este timpul să te maturizezi, fie persoana de lângă tine este nepotrivită.

4. Nu vrei să-l prezinți celor dragi.

Ceva te oprește. Stai, îți este rușine cu el? Știi deja subconștient că acest om nu este „eroul romanului tău” , de aceea tot amâni să-l prezinți prietenilor și familiei.

5. Ești cu el dintr-un anumit motiv. 

Toată lumea are un iubit și tu trebuie să ai. Te-ai săturat să fii singură sau poate aveți deja un copil comun? Scopul unei relații este să te facă fericită.

6. Tu faci compromisuri, el nu.

Dacă doar tu faci compromisuri, înțelegând că sunt necesare pentru a construi o relație puternică, atunci cu siguranță nu veți ajunge departe. Te adaptezi constant, iar el trăiește așa cum vrea el. El se simte confortabil, tu, însă, nu te-ai săturat să trăiești așa?

7. Nu ești mândră de el

El nu este cel despre care vrei să le spui celor dragi, nu vrei să vorbești deloc despre el. Și, în general, îți este rușine când cineva vorbește despre el. Cu siguranță ți-ai legat destinul cu omul greșit.

Nu-ți pierde timpul cu el. Ar trebui să fii fericită și să trăiești, în primul rând pentru tine, nu pentru ca el să se simtă confortabil.