Garderoba femeii: 7 piese vestimentare care sperie bărbații.

Da, bărbații adoră femeile atractive, care au un gust bun și sunt capabile să creeze o imagine plăcută ochiului. Însă există câteva piese vestimentare care nu trebuie purtate, dacă nu dorești să sperii bărbații:

1. Articolele din piele strânse pe corp.

Jachetele, pantalonii largi, confecționate din piele naturală sau artificială, pot fi purtate. Astfel de piese sunt elemente ale garderobei de bază, deci pot fi combinate cu succes cu multe lucruri.

Însă pantalonii, vestele sau jachetele strânse din piele nu trebuie purtate: acestea arată vulgar și vor atrage prea mult atenția celor din jur, ceea ce poate provoca nemulțumirea partenerului tău.

2. Colanții negri

Acești colanți pot fi purtați doar iarna cu pantofi negri. În acest caz, ei trebuie să fie groși. În alte cazuri, ar fi bine să acorzi preferință colanților de culoarea pielii. Aceștia nu vor sublinia defectele corpului, dacă există. Ei pot fi purtați cu orice îmbrăcăminte. Chiar și cu o fustă scurtă, nu vor arăta vulgari.

3. Pantofii cu toc înalt

Se crede că cizmele și pantofii cu toc înalt atrag atenția bărbaților – acesta este doar un mit. Astfel de pantofi nu sunt confortabili, picioarele obosesc după câteva ore de mers pe jos. Și arată ridicol, dar nu atrăgător. Mai bine poartă pantofi confortabili cu toc mediu sau fără toc.

4. Colanții nud foarte întunecați sau foarte deschiși.

Am menționat deja că ar fi bine să alegi colanții de culoarea pielii. Însă aceștia ar trebui să se potrivească cât mai mult cu culoarea pielii tale, să aibă același ton.

Dacă dresurile sunt foarte întunecate sau foarte deschise, vor arăta urât. Ar trebui să renunți și la colanții cu modele: aceștia arată vulgar.

5. Dantela

Într-o atmosferă festivă, poți purta haine din această țesătură. Dar nu sunt potrivite pentru zilele săptămânii. Acestea nu pot fi combinate cu hainele casual, astfel încât să arate elegant și să nu provoace râs.

6. Hainele cu imprimeu leopard

Hainele cu acest imprimeu, de asemenea, arată vulgar. În special cele confecționate din țesături ieftine, sunt lipsite de gust. Cu siguranță bărbaților nu le va plăcea.

7. Ținutele nepotrivite vârstei. 

Uneori fetele tinere vor să pară mai în vârstă, iar femeile mature – mai tinere. Pentru a obține efectul dorit, doamnele poartă haine nepotrivite vârstei. Trebuie să spun că aceste ținute vor arăta ridicol. Și vârsta va fi vizibilă.

Fiecare doamnă trebuie să lucreze la stilul său vestimentar. Asta o va ajuta nu numai să facă o impresie bună asupra bărbaților, ci și să-și construiască o carieră de succes: un profesionist adevărat trebuie să arate solid și atractiv. Nu merită să urmezi standardele. Da, te poți baza pe un anumit stil, dar este imperativ să-ți creezi propriile ținute, care să fie unice.