Alege diamantul și află ce ar putea provoca o ruptură în relația ta.

Atunci când suntem întrebați cum vedem partenerul ideal, adesea răspundem cu o descriere vagă a aspectului și a comportamentului său.

Adevărul e că nu există bărbați sau femei ideale. Imediat ce înțelegi acest lucru, s-ar putea să te concentrezi pe lucruri pe care cu siguranță nu le dorești în relația ta.

Acest test interesant te poate ajuta să afli ce ar putea provoca o ruptură în relația ta. 

Înainte de a începe testul, relaxează-te câteva minute, nu te gândi la nimic. Închide ochii și concentrează-te asupra respirației. Apoi deschide ochii, privește imaginea și răspunde la întrebarea: Care diamant ți-a atras atenția?

Dacă ai ales:

1. Acest diamant confirmă onestitatea și puterea ta de caracter. Ești o persoană muncitoare și generoasă. Din acest motiv, urăști când eforturile tale nu sunt recompensate corespunzător.

Un partener rece care te ignoră în mod deliberat, îți provoacă furie absolută. Dacă partenerul tău nu observă eforturile tale sau nu răspunde la atenția ta, relația voastră se poate încheia în curând.

2. Ai ales diamantul care simbolizează excelența în multe culturi. De aceea, armonia este ceea ce contează pentru tine. În schimb, conflictele te îngrozesc.

Un partener agresiv te poate obliga să fugi de el cu prima ocazie. Răul care vine de la alții este ceea ce urăști cel mai mult.

3. Acest diamant pătrat seamănă puțin cu tine. Îți place când totul este în ordine și la locul său. Ești punctual și nu întârzii niciodată la întâlniri. Urăști haosul.

O persoană slab organizată sau neglijentă – va fi un partener foarte rău pentru tine. Și dacă acesta nu depune eforturi pentru a se schimba, relația voastră se va termina destul de repede.

4. Ești o persoană ambițioasă. Înțelegi că va trebui să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele. Deci, te enervează oamenii cu aspirații umile cărora nu le place să avanseze.

Ai nevoie este cineva care se poate mișca prin viață la fel de repede precum o faci tu.  Această persoană îți va oferi motivație pentru a-ți extinde limitele și, prin urmare, te va ajuta să-ți realizezi ambițiile.

5. Acest diamant dezvăluie latura ta sensibilă și iubitoare. A-i ajuta pe ceilalți – este cealaltă parte a ta, dar, din păcate, uneori poate avea consecințe negative pentru tine. Unii oameni pot profita de generozitatea ta spontană.

Ai nevoie este un partener care să-ți dea înapoi ceea ce i-ai dat fără să încerce să te manipuleze cu personalitatea sa narcisistă.

6. Adevărul și fidelitatea sunt două concepte esențiale pentru tine. Din acest motiv, orice formă de înșelăciune și fraudă sunt inacceptabile pentru tine.

Ești o persoană care poate fi extrem de loială față de celălalt, dar ceri aceeași loialitate de la el. Un partener care nu-ți va oferi toate astea, nu va putea râmâne prea mult în viața ta.