5 cerințe feminine pe care bărbații nu ar trebui să le tolereze.

Astăzi vreau să-ți spun care sunt cele mai stricte cerințe pe care le au femeile față de bărbați. Dacă acestea sunt prezente în relația ta, atunci nu ezita să renunți la această femeie. Pentru că finalul va fi trist.

1) Te obligă să renunți la ceea ce iubești.

Prieteni, muncă, hobby-uri, comunicare cu părinții, fratele, sora. Adică, începe să te limiteze în ceva, doar să-i fie ei bine și calm, dar ceea ce îți place și ce îți dorești tu, nu-i pasă.

2) Încearcă să schimbe ceva în tine.

Brusc nu-i mai place vocea ta, cum te îmbraci, culoarea părului, tunsoarea, barba sau invers, invers să o razi, urechea nu este la locul potrivit / ochiul nu este acolo etc.

Ar trebui să se înțelegi că nu te mai acceptă așa cum ești. De aceea încearcă să te schimbe după bunul său plac. Și nu-i pasă că ție nu-ți place acest lucru.

3) Îți cere să câștigi mai mult.

Dacă erai singur și, de exemplu, câștigai 500 de euro, iar apoi ai început relația cu ea și îți spune că este cu tine dintr-un anumit motiv și că acum trebuie să câștigi mai mult, desparte-te de ea. Și nu-ți căuta încă un loc de muncă, acolo unde ea te convinge că venitul tău trebuie să fie de 2-3 ori mai mare. Dacă faci totul așa cum îți cere, nu te mira de ce te-a părăsit.

4) Îți spune că trebuie să plătești pentru ea și să o întreții. 

Femeia te-a pus într-o astfel de situație, încât trebuie să-i demonstrezi că îi datorezi totul, doar pentru că ea, divinitatea superemă, a inceput o relație cu tine.

5) Nu-ți respectă timpul și ceea ce vrei să faci. 

De exemplu, îți pune condiția ca în această zi să nu mergi la pescuit cu prietenii. Ci să petreci acest timp câștigând bani. Sau, de exemplu, îți pune condiția să nu ieși cu prietenii la o bere, ci exact în acel moment să instalezi raftul, de exemplu.

Dacă are astfel de cerințe, merită să te gândești. Ești cu femeia potrivită? Și cu cât sunt mai multe cerințe pe care tocmai le-am enumerat, cu atât trebuie să te gândești mai mult.