4 lucruri ciudate pe care le fac femeile, iar bărbații nu le înțeleg.

Da, femeile au o mulțime de ciudățenii și capricii pe care bărbații nu le înțeleg. Am identificat 4 dintre ele. Iată care sunt acestea:

1. Inventează date inutile. 

Bărbații nu tind să memoreze datele minore. Ei își pot aminti de ziua Forțelor Aeriene, de capturarea Bastiliei și de sărbătorile legale. Toate celelalte date trec pe lângă ei.

Bărbatul nu își va aminti data când i-a oferit iubitei sale un buchet de trandafiri și când a venit la ea cu margarete.

Pentru el va fi o revelație că acum 4 ani și 26 de zile își îmbrățișa soția într-o cafenea. Femeile dimpotrivă, își amintesc fiecare dată și detalii din acea zi. Și sunt foarte supărate dacă bărbatul nu-și amintește de ele.

2. “Pot face orice, doar sunt fetiță.”

Asta spun multe femei în orice situație. Datorită acestei afirmații, de regulă, femeia iese mereu basma curată, chiar și în cele mai confuze situații.

O astfel de scuză reduce vina femeii – nu a plimbat câinele, nu a mers la magazin (pungile sunt grele) etc.

În cele din urmă bărbații nu spun niciodată: „Eu sunt băiețel.”

3. „Sunt supărată pe tine.”

Fraza preferată a femeilor. Se încruntă, își umflă buzele, iar pentru bărbați începe jocul „Ghicește singur.”  Femeile nu dezvăluie motivul supărării lor, ci doar încetează să mai vorbească.

Bărbaților nu le plac insinuările, ei așteaptă o explicație simplă a motivului indignării.

4. Acordă o atenție prea mare greutății.  

Multe femei nu își pot accepta cu ușurință greutatea, se gândesc constant la ea (în special dacă este mai mare decât norma). Cifra de pe cântar este o catastrofă pentru ele.

Femeia începe să caute motivele creșterii în greutate, poate că bărbatul a început să o iubească mai puțin. Dar pentru bărbați nu contează greutatea ta (de fapt, deloc), ei nu înțeleg această nemulțumire eternă. În loc să rezolve o posibilă problemă, femeia doar este indignată.