Un truc pe care îl folosesc bărbații pentru a înșela femeile. Fii atentă să nu cazi în această capcană.

Dacă bărbatul încă nu-și investește finanțele, timpul și emoțiile în tine, atunci nu ezita să-ți iei rămas bun de la el.

Nu sta mult pe gânduri și nu-ți fie milă de el. Pentru că în fața ta este cel mai obișnuit escroc. Există un truc vechi pe care îl folosesc astfel de mincinoși.

Deci, faci cunoștință cu un bărbat pe rețelele sociale sau pe site-urile de întâlniri. El îți scrie încrezător și chiar provocator: „Sunt în căutarea unei soții. Și știi, cred că am găsit-o. Când am văzut fotografia ta, am decis totul. Ne potrivim perfect. Poți să vii la mine?”

El este gata să-ți achite cheltuielile. Dar numai în cuvinte. Și atât.

Femeia este ca în ceață. Ea este deja îndrăgostită și gata să plece, să zboare, să alerge oriunde îi spune domnul.

Exact în acest moment trebuie să-ți amintești că bărbații nu știu să se îndrăgostească la distanță. Așa sunt ei. Dacă încă nu v-ați întâlnit personal, el pur și simplu nu poate fi îndrăgostit de tine.

În continuare te va scălda în complimente și fraze frumoase.

„Doar îți dorești să fii unică pentru mine? Și eu îmi doresc asta! Te rog, vino cât mai repede! Nu pot trăi fără tine!”

Și femeia este de acord. Bărbatul obține ceea ce și-a dorit atât de mult. Iar femeia va cunoaște ce este dezamăgirea și resentimentele.

Cum să nu te îndrăgostești de un astfel de ticălos?

Întreabă-l: „Vrei să fiu soția ta? Atunci ajută-mă să plătesc împrumutul. Ei bine, sau poate îmi achiți taxiul? Și poate atunci voi veni la tine… “

Așadar, fii atentă și nu cădea în această capcană. Studiază cum să te comporți corect cu un bărbat și cum să-l faci să-și dorească cu adevărat să fie alături de tine pentru totdeauna, nu doar pentru câteva nopți.