Relația cu un bărbat căsătorit îți poate otrăvi viața! Iată ce te ține într-o astfel de relație.

Relația cu un bărbat căsătorit este asemănătoare cu ”întoarcerile„ alcoolicilor. În perioada în care alcoolicul bea – lumea sa este frumoasă. Problemele încep atunci când este sobru. Este foarte dificil să oprești acest ”extaz romantic provocat de celălalt”. Pentru că există mai multe motive care te țin în relația cu un bărbat căsătorit.

Iată două dintre ele.

Primul motiv este „extazul romantic”. Ți se va părea că toți bărbații sunt mai răi decât acesta, care este ideal, dar cu „un mic defect” – este căsătorit.

Adică primul motiv este îndrăgostirea, ceea ce te împiedică să vezi persoana reală. Bărbatul căsătorit este „frumos din toate punctele de vedere” pentru amanta sa.

Al doilea motiv.

Când trece perioada îndrăgostirii, când femeia vede că bărbatul nu este atât de „frumos și perfect”, atunci apar cuvintele de autocalmare: „Am trăit atât de multe lucruri cu el”. Și altele asemănătoare „El deja știe atât de multe”, „El deja este atât de apropiat”, ”Celălalt nu-l poate înlocui.”

Numai că prețul pentru relația cu un bărbat căsătorit – vor fi anii tăi de viață.

Prețul – sunt oportunități ratate.

Prețul – este cercul vicios din care este imposibil să ieși fără pierderi.

Prețul – sunt serile de singurătate și disperare.

Și este alegerea ta să plătești acest preț.

Dependența – este un mecanism total care pătrunde în toate nivelurile existenței. Dependența se formează în copilăria timpurie și se conectează inconștient.