Cucerește-l dintr-o privire! Iată cum faci bărbatul să se îndrăgostească imediat de tine.

Dacă ți-aș spune că există un ”radar” care poate depista bărbații de succes, mă vei crede? Nu? Și în zadar!

Un astfel de ”radar” chiar există, doar că nu este o cutie cu săgeți și butoane, ci un truc uimitor. Foarte simplu și eficient.

Iată cum faci bărbatul să se îndrăgostească imediat de tine.

Deci, intri într-o încăpere. Poate fi orice: o sală de petreceri zgomotoasă, un club de fitness, un restaurant. Privește în jur și scanează perimetrul unde există bărbați frumoși.

Atunci când îl găsești pe cel care crezi că ți se potrivește, începi să reduci distanța dintre voi. Și, de asemenea, încerci să stabilești contactul vizual cu acest bărbat, timp de cel puțin câteva secunde. Îl privești în ochi, îi zâmbești și îți întorci privirea în altă parte.

Privirea ochi în ochi are un efect extraordinar asupra biochimiei omului. Poate chiar mult mai mare decât orice atingere, îmbrățișare și cuvânt.

Oamenii se uită unii la alții când vor să evalueze gradul de risc și nivelul de pericol sau când au o simpatie clară pentru cealaltă persoană. Privirea directă în ochii unui bărbat îi va crește interesul pentru tine. Zâmbind, semnalezi că și el te interesează. Apoi schimbi privirea în altă parte. L-ai atras puțin, iar acum fugi.

Este un truc vechi folosit de curtezanele europene de la curtea regelui. Funcționează perfect. Este verificat de peste două sute de ani.

Folosește limbajul corpului!

Acest potențial, această abilitate de a vorbi în limbajul corpului este ascunsă în fiecare dintre noi. Trebuie doar să faci primul pas în această direcție.

Dacă vrei literalmente să-l înnebunești, să devii pentru el unică și cea mai de dorită, învață și alte secrete despre cum să faci bărbatul să se gândească doar la tine. Vei găsi mai multă informație despre acest subiect în alte articole de pe acest site.