7 semne sigure că soțul tău nu mai este al tău.

Aproape toți bărbații se uită la alte femei. Și aproape toți au fantezii cu femei frumoase. Dar nu toți au curajul să acționeze cu adevărat.

Cum înțelegi că soțul tău nu mai este al tău? Iată 7 semne principale.

Există semne evidente: mirosul de parfum Chanel Coco Mademoiselle ce vine de la el, chitanțele mototolite din magazinul de pește ale „pescarului” care s-a întors de la pescuit, o inscripție făcută cu rujul pe oglindă „I love you, Lucy”. Nu vorbim despre astfel de semne! Ci despre 7 semne mai puțin evidente, dar foarte clare:

1. Minciunile.

Să minți, să inventezi – este foarte obositor. Și mai devreme sau mai târziu, omul care face asta tot timpul va fi prins cu minciuna. El minte, de exemplu, pentru a se întâlni 2 ore cu „amanta” după serviciu. Sau va lua câteva mii din bugetul familiei pentru a-i face un cadou. Dacă l-ai prins că minte de mai multe ori, dar înainte nu era așa – acesta este un semn rău!

2. Cuvinte, interese, hobby-uri și poziții noi (!!!).

Dacă hobby-urile sale erau canapeaua și filmele de acțiune, iar acum brusc s-a apucat de alpinism sau culturism, ceva se întâmplă și nu în favoarea ta.

3. Certurile și nemulțumirile constante – de la haine până la praful de pe pervaz.

Probabil că așa încearcă să se justifice. Nu-i răspunde cu reproșuri dacă nu-ți dorești scandaluri. Ignoră reproșurile și nu te scuza, privește-l mai atent.

4. Sau dimpotrivă – a început să-ți aducă flori și cadouri, tot „brusc”.

Astfel încearcă să scape de sentimentul de vinovăție. Nu neapărat pentru că te înșală. Soțul prietenei mele i-a zgâriat accidental mașina și i-a adus flori timp de 3 zile, dar nu îndrăznea să mărturisească. Iar ea biata, deja era sigură că o înșală…

5. Schimbarea preferințelor gastronomice.

Înainte mânca supa ta cu plăcere, iar acum își întoarce nasul și cere bucate sofisticate? Acesta, este de asemenea, un semn de avertizare.

6. Reducerea temperamentului.

Acum are dureri de cap, este obosit, îl doare stomacul, i-a ieșit un coș pe nas. Evită responsabilitățile – cel mai probabil ”îndeplinește cu cineva planul exagerat.”

7. Se îngrijește, își îmbunătățește aspectul.

Și nu o face pentru că medicul i-a interzis să-și crească burta, ci pentru că așa a vrut el! Își antrenează mușchii, își cumpără costume noi și chiar … lenjerie nouă!