5 tipuri de bărbați de peste 50 de ani cu care femeile nu pot construi o relație de iubire.

Astăzi tot mai multe femei își doresc o relație nouă la vârsta adultă. Dar din păcate, nu întotdeauna au o experiență pozitivă.

Șansele de a crea un cuplu nou la vârsta adultă sunt de cel mult 15%. Și vina o poartă, în special, bărbații. Caracterul lor suferă modificări odată cu vârsta, ceea ce face ca mai devreme sau mai târziu relația să eșueze. Există și excepții, dar sunt foarte puține.

Este vorba despre așa-numita criza vârstei mijlocii – mulți bărbați realizează direct sau subconștient că au devenit neinteresanți, nu fac compromisuri, nu vor să-și îmblânzească unele setări pe care și le-au format mulți ani. Deci, aproape toți bărbații de peste 50 de ani pot fi împărțiți în 5 tipuri. Există rare excepții.

1. Bărbatul iresponsabil

Acest tip, chiar și la vârsta adultă nu a învățat să comunice cu oamenii, să fie suficient de flexibil și ferm și astfel să-și atingă obiectivele. După 50 de ani, femeile văd clar această calitate și o apreciază.

Cererile față de bărbați cresc semnificativ odată cu înaintarea în vârstă, femeile așteaptă de la ei responsabilitate. Iar acești bărbați nu are această calitate.

2. Bărbatul pesimist

Acești bărbați văd totul într-o lumină întunecată, dar se consideră realiști.

De fapt, la ei se întâmplă o tranziție în starea depresivă-tristă, deseori se plâng. Și în procesul de comunicare, îți consumă energia. Astfel de bărbați vor rămâne pentru totdeauna în psihotipul lor și este inutil să-i schimbi.

3. Bărbatul conservator

Oameni dificili, cu care este aproape imposibil să construiești relații. Ei sunt siguri că și așa le este bine, sunt mândri de ceea ce au exprimentat și nu vor să schimbe nimic.

4. Bărbatul cinic

Din experiența lor de viață, astfel de bărbați devin precauți. Ei se caracterizează prin faptul că demonstrează activ și constant ceea ce au experimentat, au un umor specific.

5. Bărbatul egoist și narcisist

Un astfel de om se vede numai pe sine, își dedică totul sie și cere iubire necondiționată de la ceilalți. El însă, se iubește și este preocupat numai de propria persoană.

Dar există o mică excepție – iubirea adevărată. Da – ea poate face minuni și orice femeie iubitoare poate schimba bărbatul. Dar, din păcate – acum este o raritate, în special odată cu vârsta.