6 obiceiuri masculine care jignesc femeile și chiar le provoacă disconfort.

Iubirea, viața în comun – sunt minunate. Dar în căsătorie, femeile adesea se confruntă cu lucruri aparent mici, însă foarte enervante și neplăcute. Bărbații nu înțeleg de ce soțiile lor supărate se îndepărtează de ei. Cel mai probabil, doamnele au dreptate atunci când se supără. Iată de ce:

1. Nerespectarea promisiunilor. 

Bărbații nu au capacitatea să memoreze. Nimic. Ei vor promite ceva și vor uita asta. Acțiunea este amânată pentru următoarea sâmbătă, apoi pentru următoarea lună. Ca urmare, femeia trebuie să facă aproape totul singură sau să angajeze pe cineva.

2. Lipsa igienei

Despre ce s*xualitate poate fi vorba, dacă bărbatul miroase urât? Igiena este mai mult decât un simplu duș. Unii bărbați nu-și spală nici dinții, urechile, nu-și taie unghiile, nu se pieptănă. La locul de muncă, aceștia, de obicei, au dificultăți de comunicare.

3. Pe primul loc sunt jocurile. 

Internetul și jocurile video sunt hobby-uri care pun în pericol relațiile. Soția și copiii trec pe planul secundar sau sunt ignorați complet. Bărbatul petrece mai multe ore jucându-se, el nu mai lucrează și transferă toate problemele pe seama femeii.

4. Se plâng de oboseală. 

Există bărbați care veșnic își plâng de milă. Ei nu se gândesc că și femeia este obosită după muncă, dar se ocupă de curățenie, gătit, copii. Epuizată, ea nu vrea decât să facă un duș. Cu toate acestea, ea își servește soțul și îi acordă atenție.

5. Atenție: șosetele!

Problema veșnică sunt șosetele murdare împrăștiate prin dormitor, sufragerie, camera copiilor și chiar ascunse în bucătărie și toaletă.

6. Schimbarea haotică a canalelor.

Dacă telecomanda este în mâinile bărbatului, canalele se schimbă în fiecare secundă. Psihologii văd acest comportament ca o modalitate de a prelua controlul asupra celor din casă.

Omul are două profiluri: comportamentul în afara casei și în familie. Exact în căsătorie se dezvăluie aceste obiceiuri.

Ați observat la partenerii voștri obiceiurile menționate mai sus?