4 cerințe importante pe care le au femeile de peste 40 de ani față de bărbați.

Recent am discutat cu o doamnă de 40 de ani și am decis să aflu care sunt cerințele ei față de bărbați. Și iată ce concluziii am tras: cu cât femeia este mai în vârstă, cu atât are mai multe dorințe și este mai principială. De aceea, își găsește atât de greu un partener, pentru că vrea multe, dar nu oferă aproape nimic.

Deci, ce vor femeile mature, sau mai bine zis, ce și-ar dori să aibă viitorul lor partener:

1. Spirit antreprenorial.

Să câștige mult, să fie încrezător în sine. Femeile mature au nevoie de bărbați foarte bogați, pentru că nu sunt dispuse să ducă o viață săracă. Acesta este aproape cel mai important factor despre care vorbesc. Fără el, bărbatul în ochii lor arată nenorocit și ratat.

2. Copiii să locuiască separat.

Dar bărbatul are copii, atunci să nu locuiască împreună cu tatăl lor, ci separat, pentru că sunt deja destul de adulți și autosuficienți.

3. Casa – un factor de bogăție.

Viitorul partener trebuie să aibă propria locuință, nu o garsonieră simplă, de dorit o casă mare. Și desigur să aibă mașină. Lipsa acestor lucruri va avea un efect negativ asupra reputației doamnei.

4. Corpul perfect

Corpul bine lucrat al bărbatului, de asemenea, este un factor important. Ceea ce înseamnă că el se îngrijește și nu are obiceiuri proaste. Cu un astfel de bărbat nu-i va fi rușine să apară în fața prietenelor.

Astfel de cerințe au majoritatea doamnelor adulte. Dar sunt curios: ele cu ce vor cuceri un astfel de bărbat? Pentru că nu-l întâlnești oriunde și el știe exact ce fel de femeie vrea alături. Desigur, nu generalizez, nu toate femeile sunt la fel, dar cel puțin 50 la sută au astfel de cerințe.