Potrivit sondajelor, iată 3 lucruri pe care și le doresc în secret bărbații de la femei.

Există lucruri despre care noi, bărbații, nu vorbim, dar în secret ni le dorim foarte mult de la femei.

3 cele mai importante dintre ele:

1. Orice bărbat în secret își dorește să-i fie acceptate punctele slabe.

Acesta este un lucru foarte important, pentru că chiar și cel mai grozav, puternic și brutal bărbat, în suflet este uneori un băiețel mic care are frici, slăbiciuni, neînțelegeri sau gânduri despre viață, senzații sau sentimente.

Probabil știți că bărbații au un psihic delicat, uneori fragil. De aceea, este foarte important atunci când comunici cu femeia și poți fi tu însuți. Femeia ideală este cea în fața căreia poți plânge și ea te va înțelege și te va accepta. Și nu e vorba de a fi ”băiețelul mamei”, dar cea mai apropiată, de obicei, este mama, cu ea suntem așa cum suntem. În fața ei nu facem grimase, nici nu arătăm că suntem cei mai grozavi. Dacă femeia va fi înțelegătoare, îmi va accepta toate slăbiciunile, eșecurile, punctele forte și cele slabe – atunci în fața ei nu voi face grimase – este uimitor, la asta visăm tot timpul.

2. Orice bărbat adecvat vrea să fie admirat de femeia iubită.

Admirația – este ceva extraordinar. Ne motivează pentru fapte mărețe și realizări în viață. Nu neapărat să-i spui: „Vai, ce lucru uimitor ai făcut!” Admirația – poate fi doar o privire, poate fi un semn afirmativ din cap sau orice alt semn pe care îl cunosc doi oameni iubitori. Uneori, trăim pentru a simți cum suntem admirați de femeia iubită.

3. Activitate în pat.

În secret ne dorim acest lucru și vrem ca femeia să fie activă, să ofere ceva interesant, trucuri, să ne realizeze unele fantezii, să se ofere, să vorbească despre asta și să nu-i fie teamă să ia inițiativa în mâinile ei.

Pe oricine aș întreba, majoritatea își doresc aceste lucruri. Rețineți și țineți cont de asta, dragi femei.