Iată de ce bărbații apreciază femeia care manifestă o ușoară indiferență față de ei.

Nu toți bărbații iubesc curtarea eternă și grija zilnică. Pentru cineva este important ca femeia să se respecte și să-și petreacă timpul liber pentru nevoile personale. Nu vorbesc despre indiferența totală față de bărbat. Dar adevărul este că bărbații sunt atrași mai mult de femeile care nu aleargă după ei.

Bărbații sunt vânători prin natura lor, ei au necesitatea să cucerească femeia de-a lungul vieții. Iar dacă ea este blândă și grijulie, atunci nu mai au nevoie de nimic. De aceea, își pierd interesul repede pentru astfel de femei.

Există o modalitate excelentă de a-i arăta bărbatului că îl iubești și că ești dispusă să-i dăruiești grijă și căldură, dar în același timp să nu-și piardă interesul pentru tine și să aibă în continuare sentimente tandre.

La începutul relației ar trebui să-i arăți grijă maximă. Bărbatul va înțelege că ești îndrăgostită de el, că ai căzut în plasa lui. Dar după ceva timp îndepărtează-te puțin, astfel încât el să continue curtarea și să nu uite de tine.

Femeile care acționează astfel stârnesc interesul bărbaților. Ei înțeleg că femeia poate fi cucerită de altul și o poate pierde pentru totdeauna. Asta le insuflă frică. Femeia devine un obiect de mare interes.

Multe femei încă nu înțeleg de ce nu trebuie să fie întotdeauna grijulii și dulci. Bărbatul se obișnuiește foarte repede cu grija și în timp pentru el devine un lucru obișnuit. El nu crede că grija se poate termina într-o zi. Nu înțelege că femeia ar putea să nu-i pregătească cina sau micul dejun trezindu-se mai devreme, că ar putea să nu-i calce cămașa sau să nu-l aștepte după o zi grea.

Bărbatul încetează să aprecieze femeia care aleargă întotdeauna după el. De aceea este necesar să arăți uneori o ușoară indiferență. În acest fel, relația va deveni și mai puternică, iar bărbatul te va aprecia și mai mult.