Cum recunoști o femeie divorțată? Ea are aceste 5 obiceiuri.

Unele femei divorțate își ascuns statutul. Ele pot declara că sunt singure, dar nu-i vor spune noului bărbat din viața lor că sunt divorțate.

O astfel de femeie se teme de stereotipul că după divorț nimeni nu se va mai uita la ea. Însă, mai devreme sau mai târziu, bărbatul își va da seama despre statutul ei din cauza unor obiceiuri la care nu poate renunța.

5 obiceiuri care trădează o femeie divorțată:

1. Va oferi sfaturi nesolicitate altor cupluri.

Femeia divorțată nu poate sta deoparte atunci când vine vorba de viața de familie a altor cupluri. Considerând că are o experiență de viață semnificativă, ea oferă sfaturi altor femei despre cum să se comporte cu bărbații lor, cum să aleagă tactica potrivită pentru interacțiunea cu ei, ce trucuri să folosească etc.

Și, de obicei, nimeni nu cere aceste sfaturi, așa că devine clar că ea are deja experiență în căsătorie.

2. Va critica soții altora.

Chiar dacă femeia divorțată își insuflă că a renunțat la toate supărările și a început o nouă pagină în viață, subconștient, încă este supărată pe fostul soț. Acest lucru este evident, mai ales dacă bărbații altor femei greșesc și se comportă la fel ca fostul ei soț.

În acest caz femeia nu se poate controla și începe să-i critice, făcând referire la fostul partener.

3. Va încerca să fie populară în rândul bărbaților.

Femeia divorțată are de obicei multe complexe care îi subminează stima și încrederea în sine. Îi este teamă că niciun bărbat nu se va mai uita la ea, se îndoiește de atractivitatea ei și adesea devine deprimată.

Pentru a ieși din această stare și a se afirma, ea încearcă să provoace simpatie, face cunoștință cu bărbați noi. Astfel își restabilește stima de sine.

4. Le spune tuturor cât de grozav este să fii liberă.

În același timp, ea nu spune un cuvânt despre divorț, ci le demonstrează celorlalți cum se bucură de libertat. Declară mândră că nu depinde de nimeni și poate face orice.

De fapt, astfel ea se protejează, ascunzându-și discordia din suflet și starea de singurătate care persistă după divorț. Femeia își ascunde poziția socială într-o asemenea măsură încât, fără să observe, se trădează singură.

5. Ignoră oamenii care sunt fericiți în căsătorie.

Când cineva vorbește despre soțul, familia sau viitoarea nuntă, femeia divorțată se retrage și renunță la conversație, deși înainte de asta putea vorbi destul de activ.

Ea activează starea de ignorare, pretinde că ascultă, deși este clar că o doare și nu poate suporta când cineva este fericit în viața de familie, în timp ce căsătoria ei a eșuat.