5 trucuri eficiente care vor face bărbatul să se gândească mereu la tine.

Să fii inabordabilă și închisă pentru bărbat, să rămâi un mister – nu este întotdeauna tactica potrivită. Distanțându-te artificial de bărbat, riști să construiești o prăpastie mare între voi, care ulterior va fi dificil de depășit.

Dar orice femeie înțeleaptă cunoaște mai multe tehnici dovedite, datorită cărora bărbatul se gândește constant la ea și o tratează ca fiind cea mai mare valoare din viața sa.

1. Nu te impune

Fiecare om are și ar trebui să aibă un spațiu personal, limitele căruia nu trebuie încălcate. Nu trebuie să-ți suni iubitul de mai multe ori pe zi, să-l inunzi cu mesaje sau să te superi că nu ți-a răspuns imediat la apel.

Lasă-l să creadă că este un lup liber, iar tu o prietenă de nădejde, care va fi mereu alături, fără a-i încălca limitele personale.

2. Nu grăbi lucrurile

Chiar dacă ți se pare că este pe cale să te ceară de soție, grăbind lucrurile și împingându-l spre ceea ce nu este pregătit să facă – este o mare greșeală. Nu grăbi bărbatul – pentru el asta va fi o încercare de a-l controla.

Lasă totul să-și urmeze cursul, numai atunci bărbatul va lua inițiativa și va face pasul de care are nevoie.

3. Rămâi misterioasă

Și pentru asta nu este deloc necesar să taci sau să dispari din viața lui – extremele nu inspiră pe nimeni la fapte mari. Ce este acceptabil? Nu-i răspunde uneori la apel, nu te grăbi să-i răspunzi la mesaj sau spune-i că ai alte planuri pentru seară.

Surprinde-l, arată-i treptat cele mai bune părți ale tale – lasă-l să vadă cât de versatilă ești.

4. Devino pentru el o sursă de inspirație. 

Oricât de puternic ar fi bărbatul, el întotdeauna vrea ca femeia iubită să-i admire realizările și succesele. Nu-ți fie teamă să-l lauzi.

Cu toate acestea, dacă vă cunoașteți de puțin timp, nu exagera. Găsește trăsături pozitive, dar nu sublinia calitatea în sine, ci munca legată de ea („Ești atât de puternic, cum ai mutat acest mobilier?”, „Ești atât de grijuliu, ai văzut că sunt obosită și ai pregătit singur cina.”)

5. Fii un simbol al fericirii.

Fetele pozitive sunt incredibil de atractive. Bărbații sunt atrași de ele, pentru că îi încarcă de energie și dispoziție bună.

Desigur, trebuie să lucrezi la starea de spirit și la atitudinea față de viață – femeile vesele au întotdeauna o mulțime de admiratori. Dar dacă bărbatul este trist, preocupat de probleme, sau, Doamne ferește, furios, nu intra în sufletul lui. Lasă-l să se calmeze. Vorbește cu el când este bine dispus.

Nu-i provoca asociații negative, fii un simbol al fericirii – el va aprecia asta. Și nu doar că îți va duce dorul, ci te va prețui, fiind sigur că ești cea mai bună.