Aceasta este adevărata esență a bărbaților, de care femeile adesea uită.

Astăzi vreau să vorbim despre bărbați, gândurile lor și esența atitudinii față de femei.

Fiecare femeie visează să fie cu bărbatul în brațele căruia își va găsi fericirea și destinul. Dar tot mai des observ că, femeile nu înțeleg acele lucruri care mișcă bărbații. Ele nu știu cum gândesc, ce-și doresc și care sunt preferințele lor.

Femeile înțelepte găsesc aceste lucruri și le folosesc pentru a influența pozitiv bărbatul. Nu în zadar se spune că cele mai mari imperii ale lumii erau conduse de femei, ele stabileau destinul țării, manipulau regii și împărații.

O tânără care s-a căsătorit și a trăit mai bine de un an cu soțul ei, se confruntă cu faptul că treptat el devine rece față de ea. Sentimentele tandre și curtarea dispar în rutina zilnică și sunt înlocuite de certuri și scandaluri.

O fată frumoasă și dorită de toți, ajunge să fie închisă în „cetatea” ei, înconjurată de treburile casnice, iar bărbatul „face drumeții” și aduce acasă vânatul. Lumea modernă nu se deosebește prea mult de antichitate.

La un moment dat, această tânără se transformă într-o menajeră, îmbrăcată într-o rochie murdară, cu părul legat. Asta devine o rutină și bărbatul percepe prezența femeii ca pe ceva obișnuit.

El nu mai tinde să fie afectuos, să-i spună complimente, pentru că de la o zi la alta o vede într-o stare atât de jalnică. Și atunci privirea lui se îndreaptă către altele.

Există o regulă veche, care, cred, o cunoaște toată lumea, dar dintr-un anumit motiv uitată. „Bărbatul iubește cu ochii”.

Da, pentru bărbat este foarte important ca femeia lui să arate perfect și acest lucru se aplică nu numai hainelor, ci și mersului, manierelor. Atunci când încetezi să fii femeia care atrage, bărbatul treptat își pierde interesul față de tine. Nu mai ești dorită.

Eu personal cred că femeia ar trebui să facă astfel încât bărbatul să o cucerească în fiecare zi. Să fie gelos pe ea, să-i fie teamă să nu o piardă și să o trateze cu lăcomie. Să-i fie dor de ea.