5 tehnici eficiente pentru a stimula interesul partenerului tău.

În relația dintre femeie și bărbat întotdeauna există un fir, care în timp se transformă într-o legătură puternică. Orice fată/femeie care se respectă visează ca bărbatul iubit să nu-și piardă niciodată interesul pentru ea. Să fie înnebunit după ea, iar ea după el.

Există mai multe tehnici pe care le poți utiliza pentru a stimula interesul partenerului.

1. Renunță la corespondența fără sens.

O femeie înțeleaptă nu-i va povesti bărbatului totul despre sine. Ea nu-și irosește resursele pentru corespondența inutilă (cu excepția cazului în care există o distanță mare între parteneri). Se întâmplă ca femeia care scrie cuvinte frumoase în corespondență, să-și dezamăgească iubitul la întâlnirea personală.

Pentru ca interesul barbatului să nu dispară, merită să renunți la discursurile lungi în mesaje. În caz contrar, s-ar putea ca el să nu mai vrea să se întâlnească personal.

2. Oferă-i sprijin. 

O femei inteligentă este capabilă nu numai să-și asculte partenerul, ci și să-i audă chemarea de ajutor.

Trebuie doar să fii atentă la ceea ce spune bărbatul, să-l faci să înțeleagă că îl vei sprijini în orice decizie. Dacă bărbatul vede că femeia îl înțelege și îl acceptă, el va organiza următoarea întâlnire cât mai curând posibil.

3. Rămâi cu un pas în spatele bărbatului.

Majoritatea femeilor după prima întâlnire cu bărbatul pe care îl adoră, își doresc continuarea relației. Visează la un viitor comun, își imaginează ziua nunții.

În același timp, bărbatul de abia se gândește dacă ar trebui să meargă la următoarea întâlnire. Bărbații au nevoie de mai mult timp pentru a înțelege ce simt și ce-și doresc.

4. Nu provoca întâlnirile. 

Dacă bărbatul înțelege că ești ocupată și nu ai timp pentru discuții goale, el însuși va găsi un motiv pentru întâlnire.

Dar dacă vei fi întotdeauna în câmpul său vizual, s-ar putea să obosească de prezența ta. Bărbații sunt vânători și cuceritori, de aceea apreciază doar „prada” pentru care au depus mult efort.

5. Trăiește în prezent și bucură-te de viață.

Este foarte important să înveți să trăiești fericită astăzi. Nu este nevoie să visezi la o căsătorie ipotetică. Poate că nu ți-ai întâlnit încă bărbatul. Bucură-te de fiecare zi, dedică-te activităților preferate. Femeile fericite și vesele atrag bărbații mai mult decât cele triste și care se plâng în mod constant.